Nawet wiem od kogo. A pytanie - będzie pasowała do tego podłokietnika który masz? Bo były dwa rodzaje mocowania klapki podłokietnika w 147.
Printable View
Założyłem nowy halogen :)
A moja dostała nowy olejek filtry i przyszły zegary na słupek :)
Tak wiem że były dwa rodzaje ale ten pasował i już zamontowany jest. A skąd wiesz od kogo? Od Ciebie zakupiłem? :)
Załącznik 91105
Zmieniony komplet rozrządu i dwumas. ;]
Miska olejowa, naprawa elektryki, nowe opony letnie :) nowy olejek wszystkie filtry nowki tarcze + klocki przód i ogołociła mi portfel :( a w bagażniku jeszcze cały nowy rozrząd :)
Dostała nowy aku Bosch Silver S5 77ah 780A :D
Nie ode mnie, ale obstawiam że przesyłka przyszła ze Szczecina ;). A odnośnie dopasowania pytałem profilaktycznie bo nie każdy wie, że w jednym modelu były różne elementy. Miałem u siebie ten starszy typ (moim zdaniem gorzej wykonany) ale teraz przerzuciłem podłokietnik razem z tunelem z GT i mam właśnie ten drugi tym - lepiej pomyślany.
Zrobiłem MEGA zakupy ;) skompletowany cały zestaw pod 330mm do regeneracji zacisków, tarcze klocki, łożyska itp itp itp.. dużo dodatków do wnętrza.. auto na lato będzie jak nowe ;)
drift-r
Z ciekawości masz foto różnic tych podłokietników starszych i nowszych?
Z mojej wiedzy wynika że podłokietniki miały różne "stopki" do podłogi była tak aluminiowa duża stopka (srebrny odlew) i były czarne ze stali.. akurat ten co kupiłem do siebie ma ten czarny ze stali ;)
Zamontowane dzienne LEDy - okrągłe 70mm po "wewnętrznej" stronie halogenów :)
Niestety, zabawę z nimi przypłaciłem grypą na święta...