Pozdro dla białej GT na rondzie w Kozach :)
Printable View
Pozdro dla białej GT na rondzie w Kozach :)
No i znowu Victoria ustrzelona na górce murckowskiej około 13:30. Ty jechałaś do góry na Katowice, a ja w dół do Tychów
pozdrawiam:)
Sickboy, głupio mi to napisać, ale ja Ciebie nie widziałam...:dontknow: a tym bardziej mi głupio, że masz piękną Alfę, którą raczej trudno niezauważyć:D no cóż, przyjmijmy, że byłam bardzo skupiona na drodze:) No i oczywiście POZDRAWIAM:):hello:
Ale za to w Mysłowicach na Obrzeżnej dogoniłam sympatycznego "tubylca", który pomachał mi łapką na wietrze:) niestety dosyć szybko wybrał inny kierunek jazdy...szkoda:) w każdym razie jeszcze raz pozdrawiam!
Nie przejmuj się ja też zauważyłem Cię w ostatniej chwili, ale zdążyłem pomachać :P czego nie widziałaś.
A to byłek Jo Victorio :) a co ty na Mysłowicach robiłaś :D
A ja pozdrawiam bordową 145 zaparkowaną pod citypoint-em w Tychacy (sbl o8XXX) na momęcik byłem i trafiłem, trafiłem bo od tychów po Białystok, Ełk, kędzirzyn i Suwałki to żadnego Alfaholika nie widziałem ani żadnej Alfy normalnie jak by no niewiem co się stało ??? sprzedali nagle czy co ?.
A ja pozdrawiam obmachane dzisiaj przeze mnie Alfy w Katowicach, Czeladzi i Będzinie :P
Trochę ich było, ale zapamiętałem jedną dobrze - 156 SW, czarny, bądź inny bardzo ciemny kolor :P Z ciemnymi lampkami z tyłu i z 1.9 jtd - ramki klubowe i blachy SBE ;]
Pomrygane i odmrygane - ale za ciemne masz te lampy z tyłu :D Ledwo było widać te awaryjki ;P
To i ja trochę popozdrawiam:
W niedzielę 5.08.2012
Na początku dla czerwonej 147 SWD**** koło której zaparkowałem we Wiśle na parkingu w niedzielę (miała koniczynkę z tyłu)
dalej dla kolegi na trasie S1 w stronę Bielska o ile zapamiętałem to taka błękitna 147 przed liftu awaryjne poleciały - a w odpowiedzi długie :)
i wracając jeszcze w okolicach Czechowic dla kolegi z czarnej 156 SW, pozdrowienia poleciały na CB wraz z odpowiedzią.
A w poniedziałek pozdrowienie dla białej AR Giulietta na blachach SB ***** na Piastowskiej chyba - pomachane ze wzajemnością, jeśli dobrze widziałem :)
P.S. i dla tych którym migałem i nie miałem odpowiedzi, np biała GT która jechała za mną Piastowską, albo Cieszyńską.
To by było na tyle :D