Ty to byś kiedyś na jakiegoś spota lokalnego podjechał do Świdnicy, daleko nie masz :P wreszcie poznałbym jakąś lokalną klubową 147-kę bo póki co próżno tu takiej, drugiej jak moja, szukać w okolicy :)
Printable View
pozdro (juz chyba drugi raz zreszta) dla szarej 156 sw ERA na maslicach we wro:)
Pozdro dla AR 156 DSW **** w Swidnicy po 13:15 i dla 147 DZA **** tez po 13:45 na DK5 jechała od strony Bolkowa :-)
Niestety nie odmachali mojej Czarnej Alfuni :(
Jeszcze za jakis czas bedzie droga z Jeleniej Gory w stronę Wałbrzycha to moze kogoś spotkam :-)
@edit:
Pozdrawiam
Kolege z białej AR GT z którym rozmawiałem na CB :)
Wysłane dzięki uprzejmości mojego iPhone'a :-)
A jeżeli będzie w niedalekiej przyszłości i będę w okolicy to pewnie, że się zjawię z chęcią :) Czasem coś na Świdnicy się rzuci w oko lub minie minie klubowego to ładna 156 czarna to gtv czarna również piękność , ale akurat Twojej coś nie widujuę, a na pewno coś bym podpatrzył z chęcią z Twojej 147 :)
Ja pozdrawiam tylko na ramkach teraz... Bez ramek nie odmachują, ale właściciele 159 to zawsze odmachują, i to nie ważne czy z ramkami czy bez;]
niestety ale coraz częściej nawet obecność ramek nie świadczy o tym że kierowca wie o co kaman :P po Świdnicy od jakiegoś czasu jeżdżą 2 takie Alfy oramkowane, które o świadomości przynależności do klubu nie mają chyba pojęcia :P czarna 147 FL a ostatnio zauważyłem ciemnobrązową GT na ramkach klubowych, którą jeździ jakaś dziewczyna ale widać że nie wie co ma na zderzaku bo w ogóle na mnie nie zwraca uwagi jak sie mijamy :/ :D
niestety ludzie sprzedają swoje auta z ramkami klubowymi co prowadzi do dezorientacji
U mnie ramek brak a zawsze macham i mrugam;-)
Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam kolegę w czarnej? AR159 na blachach DGR - widzianego dzisiaj we Lwówku Śląskim. Zawracałem na zatoczce, ciężko było bo nikt nie chciał przepuścić ... dopiero samochód przed wspomnianą wyżej AR zatrzymał się - widocznie może się zestrachał - patrzy z tyłu alfa, z przodu też...lepiej ustąpić...
Wracając do tematu - pozdrowionka odwzajemnione, łapki były ...