Pozdro dla pięknej GT mijanej dziś około 40 minut temu na przejeździe kolejowym w Murckach machałem (co prawda z golfa) ale ramki były więc mam nadzieje kolega zczaił o co chodzi :D
Printable View
Pozdro dla pięknej GT mijanej dziś około 40 minut temu na przejeździe kolejowym w Murckach machałem (co prawda z golfa) ale ramki były więc mam nadzieje kolega zczaił o co chodzi :D
hej no pomysł fajny ale może nikt ci nie odpowiada światełkami bo to zawsze oznacza że stoi w pobliżu POLICJA. ;) kierowcy i właściciele ALFY podnoszą sobie dłoń na znak powitania miły i sympatyczny gest który na tle innych marek nas wyróżnia ;) pozdrawiam ( wypróbuj )
Pozdrowienia dla ciemnej 147 FL SCI widzianej wczoraj ok 19.30 na światłach w Skoczowie :)
Piękną, czarną 159 SW w wersji TI pod KWP w Katowicach.
Prawdopodobnie znów PHOENIX , poił swoją Alfinę na BP Oświęcim! PZDR;]]
Pozadrawiam po raz kolejny czarną 156 KBR XXXXX widziąną wczoraj ok 16.30 w Wiedniu na Ruckergasse, pomachane, odmachane:)
nietyxa który sie dzisiaj zakopał autem ;)
ja pozdrawiam kierownika alfy 159 widzianego wczoraj w mysłowicach na brzezince ok 19.30 :) poszły długie i łapki - jechałam za 159 na KOS ale kolega chyba nie był wtajemniczony
Pozdrawiam użytkownika granatowej 156 na tablicach RPZ parkującego na os. ,,W" :)
Pozdrowienia dla kierownika 156 spotkanego na parkingu pod aquaparkiem oraz dla chłopaków spotkanych na parkingu galerii kazimierz. Ja dziś na gościnnych występach w krk :)