Hehe, no chyba ze sąsiad ma Golfa R, :)
Nie masz Brembo, niestety....
Printable View
raczej bedziesz miał takie jak ja w mojej 16v - 305mm, ew te mniejsze jeszcze dawali do 159- Nazar bedzie wiedział.
- a jesli chodzi o 330 to inaczej wyglądają ze wzg na czterotłoczkowe zaciski. od razu rzucają sie w oczy, nawet jak jesteś zielony na temat hamulca, zauważysz ze nie są to "zwykłe zaciski" ;)
Miałbym pytanie czy do felg 5x112 8jx18h2 ET35 będą mi potrzebne tylko śruby pływające czy muszę coś jeszcze dokupić żeby wszystko grało ?
hehe
Sam przez to przechodziłem, bez określenia jaka to dokładnie felga i jakie macie zaciski nie da się odpowiedzieć na pytanie - "Czy będzie pasować?".
A nawet jak już określicie jakie to felgi i zaciski to i tak pewnie nikt nie odpowie na 100%. No chyba, że użytkownik takiego zestawu :)
http://allegro.pl/saab-opel-oxigin-f...107968165.html
posiadam zwykłe zaciski
Ale zescie sie uparli na te zaciski. Fakt i Racja ze najlepiej jest zawsze przymierzyc. Sam ksztalt felg do 159 najlepiej jak jest wypukly wtedy wchodzi i na brembo i na zwykle.
Kolega matju pisal na pw i pytal jakie dystanse ma kupic bo raczej dla optyki beda potrzebne i przy okazji napisal ze sa to felgi tomasony. A wiec dystanse kupuje sie raczej pod rozstaw na piascie a nie na felge.
Dystans przychodzi do piasty a dopieropotem felga na srubie plywajacej. Jesli sie myle to mnie tu poprawcie ale dla mnie to jest logika.
Logią jest tez to ze dystans moze miec rozstaw inny niz piasta jesli montujemy fele na plywakach ale wtedyte dystanse sa tylko i wylacznie do tych felg. A tak jesli dystanse sa na piascie to nawet ori felgi mozemy na dystansach zalozyc:)
Kazur22 pytasz o 18", a te z linku to 19" ... Jeżeli pytasz o te 19" to w Katowicach jeździ jedna taka 159 na tych felgach - znajdziesz ją w googlach bo była oklejana na czarny mat, biały, a teraz jest oklejona na niebiesko.