to nie Psotnick?
Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Również pozdrawiam rafallysek :)
Myślałem, że to ja będę mógł przepuścić tą lśniącą Alfę, ale ktoś mnie uprzedził...
Pozdrowionka dla czarnej 147 na blachach DJA mijanej dziś na trasie Złotoryja <-> Nowy Kościół. Jechałem Fordem Fuksem C-max jako pasażer - machałem ale chyba bezskutecznie....
Czyja czarna GT na klubowych ramkach stała dzisiaj w południe przy Rynku w Świdnicy koło miejskiej biblioteki?
wow nie wiedziałem że bywasz w Świdnicy :D że mieszkasz w Jaworzynie też nie wiedziałem, myślałem że Wro :P no i że Brery już nie ma to też dla mnie nowość :/ pamiętam ze spotu grillowego w Jaworze 2 lata temu :)
za to wiem że po Świdnicy kręcą sie 2 ciemne Alfy GT, jedna kolegi Marconi druga to własnie wspomniana przez Trina koleżanka, która chyba kupiła to auto z ramkami po prostu a z forum nie ma nic wspólnego :)
No trochę się u mnie ostatnio pozmieniało ;)
Mieszkam w Jaworzynie, pracuję w Świdnicy. A jak zarejestruję GT, to pojawię się u Ciebie po ramki ;)
A spot w Jaworze był największym spotem Alfy na jakim byłem - więc też go dobrze pamiętam.
To w takim razie chyba to była GT tej dziewczyny - na felgach szprychowych, bo Marconi ma telefony (przynajmniej na zdjęciach w profilu).
Piątek po prawej stronie przy wjeździe do Oławy od Brzegu zaparkowana pod jakimś zakładem piękna GT (to jest BL?) z ramkami i chwile później również w Oławie na rondku 156 bez ramek ale pomachanę ze strony kierowcy i oczywiście odmachane :)
czyja 145 czarna stała w Lubinie pod Lidl'em na leśnej koło 17:00?? czyżby OLAF??
Ostatnio swoją 145 nie byłem w Lubinie ale będę jutro :):)