Ebol to są twoje zaciski na przodzie??? Ja myślałem ,że ty masz Brembo a tu wklejasz zwykły zacisk - taki jak mój .
Printable View
Zaciski pod tarcze 305 mm to raczej swamp byl:) ktos to przeprowadzal u siebie to pewnie sie przypomni:)
330mm to juz chyba felgi minimum 17 bo 16 to juz chyba nie wejdzie na tak duzy zacisk:)
A na fotce moja z tylu na oponach 235/45/18 et felg 35 i podejrzewam ze dystans 5mm jeszcze by tam wszedl na styk :)
no nie ja mam te zwykłe 305tki, może w lato sie wypuszcze na swap na 330 brembo jak moje zimmermanny wyżre bo szkoda mi tarcz ;)
a co do felg z AMG s63 to już wychorowałem swoje i już ich nie chcę, teraz szukam opinii na temat felg JAPAN RACING ;)
chce ten model do Siwej.
PRZÓD 8.5X18 ET40
TYŁ 9.5X18 ET20
(10.5 boję sie próbować :P)
Ożesz Ty, zajebiste
No powiem że felgi wyglądają świetnie :) ciekawe jak by to wyglądało na 9.
Ebol zapomnij o takim setupie . TYLKO Z GWINTEM I TYLKO JAK NA TYŁ WRZUCISZ OPONĘ GÓRA 225/35/18 . Jak wrzucisz to do swojej na Novitecu to przy pierwszej dziurze ci felga zeszlifuje błotnik bo tu masz już wystawanie poza błotnik i to musi isc ze sztywnym ,krótkim skokiem zawiasu . Felga jest mega jak Vossen ale to już musi iść z innymi modami - spytaj się Ciapka .
http://rpmotorsport.pl/felgi-jr11-ca...7223_7983.html chodzą nawet w fajnych cenach....;-)
Co? Serio takie tanie są?
Dodano po 4 minutes:
Dziwne. Pierwsze wejście na tą stronę pokazywało ceny między 250 a 300 zł [emoji4]
sprzedam noviteca, kupię gwint :P
musiałbym zobaczyć to na żywo, pomacać nadkole czy da radę, najwyżej bede jezdził tylko po szwajcarii i po niemczech, na granicy w zgorzelcu, zostawię sobie kanta i po polsce kantem sie byda poruszoł ;)
no moze Nazar nie bydzie tak źle, nojwyżyj ostaną mi 2 opcje - sprzedać i stracić trochę €€€ albo kupić gewinda ;P
no i zważ ze chca 18 nie 19'' a Siwo mo w ogromne nadkola.// chca spróbować. nie niszcz mi marzeń i nie karz wracać do AMG :P
Piękne te felgi [emoji5]
Wysłane z Sony Xperia Z przy użyciu Taptalka