Widzianaalfa vaclawsky na przeciwko starego pksuo 14.pozdrawiam jego lub jego mame
Printable View
Widzianaalfa vaclawsky na przeciwko starego pksuo 14.pozdrawiam jego lub jego mame
Widziana oramkowana, bordowa 159 na ul. 1 maja kolo parkingu na rycerskiej (po godzinie 15). Pozdrawiam
Wysłane z mojego ST25i przy użyciu Tapatalka
dzis pod Auchanem we wrocku stanela na wprost mnie piekna czerwona BRERA na ramkach srebrnych z napisem "Alfa romeo" :D Godzina 14-15 :) Pozdrawiam ze srebrnej 47 ;)
Pozdrawiam kierowcę czarnej 156 SW, który nieśmiało machał mi stojąc na światłach skrzyżowania, na drodze S8 w Kłodzku. Pewnie spodziewałeś się braku odzewu, bo ostatnimi czasy ciężko o zrzeszonego kierowcę Alfy.
dzisiaj o godz. 18, koło CH Korona na Psim Polu, w kierunku Warszawy, jechał za mną, bardzo szybko, w 159, szarobrązowej, chyba kombi. Pomachał i ...był bardzo przystojny. chętnie pójdę na kawę.
Dziewczyna z czerwonej brery.
to chyba byłam ja. chociaż we Wrocławiu jest jeszcze jedna czerwona oprócz mojej.
pozdrawiam z pięknej czerwonej brery
A czyja czerwona Brera jechała dzisiaj Kiełczowską po 18:30?
Monika, twoja? ;)
tak moja! mieszkam na kiełczowie
Dodano po 2 minutes:
czyżbym przegapiła jakąś Alfę? Niemożliwe!
Dodano po 5 minutes:
moja!
dzisiaj wybieram się pod milenijny. pierwszy raz.
czy Szanowny Sąsiad może mnie poinstruować (jeśli wie) jak się tam wjezdza? jak do Hali Orbita?