Też jestem chętny na gokarty więc możecie mnie dopisać :)
Printable View
Też jestem chętny na gokarty więc możecie mnie dopisać :)
No to chlopaki okreslmy sie na ktora te gokarty i na ktora do Arkadii sie zjezdzamy?
Totalny chaos. A zaczęło się od prostej propozycji spotkania się i zapoznania. Potem każdy dorzucił coś od siebie: wyścig uliczny rondo-rondo, wyjazd do Krakowa (to ja ;) ). Teraz gokarty i knajpa, a wszystko w dwóch końcach miasta.
A mnie i Gtv chce się pojeździć, a nie stać w niedzielnym korku :) Dlatego zdecydowałem się na świąteczny spot w Krakowie. Ruszam w sobotę i mam nadzieję, że nic nie pokrzyżuje tego planu.
Powodzenia i miłego spotkania. Zróbcie proszę kilka fotek, żebym wiedzial co stracę :)
Paweł
:D hehe dokladnie
Nie jest tak zle jak sie wydaje;)
Spot odbedzie sie o godzinie 19 lub 20 tzn zacznie sie.. a zalezy to od jednego uzytkownika ktory na 20 musi byc w pracy.. czekam na jego potwierdzenie przybycia.. jesli bedzie to 19 jesli go nie bedzie to 20.. A pewna chetna grupa na gokarty przed spotem jedzie na gokarty.. i Tyle;) Co do atrakcji spotu to ja sam zdecydowac nie moge niech zdecyduje wiekszosc.. ew zdecydujemy na spocie i tyle;)
Luzno bedzie na spociku sie digadamy-bez stresu :D
Już leeeeeceee...
Nie sądziłem, że tyle ode mnie zależy.
Słuchajcie, jak czytałem po kolei temat to gokarty średnio mi pasowały.
Ale jeśli mam być osobą decydującą to zgadzam się na te gokarty, nie chce psuć Wam zabawy. Jeden warunek, że zaplanujecie to tak, że na 20 zdąrze do centrum w okolice Hiltona.
Sorki, że nie pisałem przez dzień, ale w pracy nie miałem dostępu do netu.
Sluchaj gokarty nie sa jakies obowiazkowe to jest dodatek dla chetnych..Cytat:
Napisał rigobert
My robimy tak ze Ci co chca jechac na gokarty to jada na nie przed spotem wlasciwym;)
-=-=-=-=-=-=-
Wiec tak Spot zaczyna sie o 19:00
Trzeba tylko jeszcze ustalic godzine na gokarty.. mysle ze mozna byc jak najwczesniej jakos zaraz po 18 sie gdzies umowic w centrum i odrazu pojechac zakladajac ze nie bedzie korkow to na spot bysmy sie spoznili 10-20min;p
Chyba ze ktos ma inna ciekawa propozycje;) ew jak rigobert jedzie z nami to spot moze zaczac sie o 20..a jego odstawimy wracajac z gokartow pod miejsce pracy.. A w ostatecznosci zostaje bemowo...
Jak myslicie?;>
Jesli tak wyglada plan to ja pojawie sie po 19 w Arkadii. Wczesniej sie nie wyrobie... A szkoda! Moze nastepnym razem.
Masz racje... Ale takie wypady ustala sie duzo wczesniej. Jednych ogranicza czas a drugich kasa. To nie jest prosta sprawa skoczyc sobie z W-wy do Krakowa na pare godzin tak z dnia na dzien. Dlatego uwazam ze poki co mozna dopracowac miejscowy spot i spedzic fajnie wolny czas. Jednak tak czy siak zazdroszcze Ci...Cytat:
Napisał Papamek
Pozdrawiam i zycze udanego wypadu!!!
Rudix, ja to samo po 19 w Arkadii -cos mi wypadlo niestety :evil: