Andrzeju ekrany będą skręcone mam tak u siebie.Walić błędami przez to nie ma prawa no chyba,że ma uwalony przewód sygnałowy (+) i zwiera się z ekranem.
Printable View
wystarczy że zwiera z masą
Czyli co mam z tym zrobic? Rozciac to i skrecic oba przewody osobno? Jeszcze jedno pytanie bo do tej kulki jest przylutowana masa tak jak na zdjeciach to ccomam ja wywalic?
Zaizoluj te końcówki ekranu i nic więcej nie rób.Ta kulka masowa to połączenie kilku mas w jednym miejscu.Tak ma być.
Wszystko jest zaizolowane, komputer zamowiony wiecnajpozniej w nastepnym tygodniu bedzie wiadomo czy to byla wina komputera czy czegos innego, ale mam nadzieje ze to komp.
Cz moge zatkac ten gruby przewod? Załącznik 111774
On idzie do rury miedzy filtrem a przepustnica i wywala mi tedy olej do przepustnicy...
Jaką ilość oleju wywala?
Nie wiem dokladnie ale cala rura byla w oleju i przepustnica. Od czego to wgl jest?
Mi to wygląda na odpowietrzenie skrzyni korbowej.U mnie też jest olej w rurze (gumie) w ilości pełnej strzykawki (20ml).Opary oleju mają smarować ośkę przepustnicy.Pytanie tylko jak dużo go tam masz,bo jak za dużo to pierścienie się odzywają.