Czytając temat od poczatku i uważnie to doczytałbyś się, że mowa była o lotce do 146 i spojlerku do 145. Bo Ty bardzo rozgraniczasz te pojęcia. Więc jeśli wymagasz od innych uważnego czytania sam to rób :!:Cytat:
Napisał rufiki
I nikt tu nie mówił o lotce (w Twoim pojęciu) do 145, a jedynie o spojlerze i to oryginalnym, montowanym fabrycznie przez AR w 145 od 99 roku ze sport packiem :!:
I właśnie taki nabyłem i zamierzam go założyć i nie sądze, żebym w jakimkolwiek stopniu przybliżył przez to wygląd swojej Alfy do kombajnu jak to poetycko ująłeś.
Jako, że dotarły już do mnie fizycznie więc mogę się ujawnić i pochwalić, bo moim zdaniem jest czym.Cytat:
Napisał Konrado
Oto wzór
http://img473.imageshack.us/img473/9...8841yx5.th.jpg
Jak widać są to felgi ze 145 QV. Na żywo prezentują się 3x lepiej niż na zdjęciu. Kupiłem je za śmieszne moim zdaniem pieniądze, bo za 600 zeta wraz z oponami na co najmniej 2 sezony. :D
Niestety jedna z felg jest dość poważnie uszkodzona o czym sprzedawca mnie nie poinformował do końca. Felga sprawia wrażenie jakby jechała ładnych pare metrów po krawężniku. :evil: Ale licze, że uda się naprawić.