No właśnie a pytanie czy można przełożyć same doły siedzenia i maty grzewcze?
Bo ja na przykład mam brązową skórę i podejrzewam, że w tej konfiguracji używanych elektrycznych siedzeń nie znajdę do 2038 roku.
Printable View
No właśnie a pytanie czy można przełożyć same doły siedzenia i maty grzewcze?
Bo ja na przykład mam brązową skórę i podejrzewam, że w tej konfiguracji używanych elektrycznych siedzeń nie znajdę do 2038 roku.
Pewnie, że się da, samo przełożenie dołów to naprawdę max godzina roboty od sztuki, robiłem to ze znajomym łącznie w ok godzinkę (2 szt.) razem z przekładką podnóżków z wersji Ti. A podłączenia elektrycznego nie ogarnęłem, ale na pewno jest to do zrobienia - Alcesowi się udało :)
Dobra, ale przecież w oparciu chyba też jest napęd? Albo całe ramy albo nic. Tak mi się wydaje.
Tak, w stelażu są siłowniki (silniczki) i w siedzisku i w oparciu, ale ze wszystkiego wystaje jedna, wspólna kostka, druga jest od czujników nacisku i airbagu bodajże. Natomiast samo przełożenie tzw "góry" to jest obicia stelaży (np. ze skóry lub alfatexu) to absolutnie działa na zasadzie plug&play.
Udało się, fotele z wersji TI pełną elektryką zamontowane. Wszystko działa jak należy i to bez modułu komfortu, ktoś, kto powiedział że się NIE DA niech przyjedzie i zobaczy :P
Nie działa jedynie pamięć ustawień bo przeróbka trwałaby jeszcze dłużej, a ja chciałem to już zakończyć i jest mi to akurat zbędne. Fotele ustawiają się we wszystkich pozycjach, oczywiście podgrzewanie również działa.
Pozdrawiam.
- Rafał
Napisz ile taka przeróbka kosztowała kasiorki:rolleyes:
drugie pytanie czy tylna kanapa z przed liftu będzie pasować do poliftowego.
Mam pytanie skąd pociągnąć zasilanie do grzania foteli.
Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
W dziale zrób to sam jest wszystko na tacy
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Temat już kiedyś przeglądałem i jest to dla mnie czarna magia. Nie można się podpiąć np. pod zapalniczkę.
Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
Można http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5854090174
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka