Ja chyba podobnie
Sent from my iPhone
Printable View
Ja chyba podobnie
Sent from my iPhone
W przypadku gdy znajdę zatrudnienie i będę w stanie wyrobić się finansowo, pewnie na którąś edycję z którąś 75 się pojawię. ;-)
U mnie bez zmian, nadal aktualne..... ale jeśli to tak niepewnie będzie wyglądać to opłacę sobie jakiś termin i nie będę się oglądać ;) Choć fajnie byłoby ze "swoimi"
W zeszłym roku wyszło fatalnie, ze 30-tu zapisanych zjawiło się ........... 3-ech.
Ja mam do Kielc za daleko, więc na pewno się pojawię w Poznaniu.
Myśle, że przy aktualnym podejściu ludzi do TPTD (Mityczny tor, na którym silniki wybuchają, hamulce wyparowywują a koła odpadają) najlepiej będzie jak każdy kto rzeczywiście chce jechać da znać trochę wcześniej w tym wątku kiedy jedzie to może inni się dołączą.
Ja wstępnie celuję w 19 lipca, realnie powinno się udać do tego czasu ogarnąć auto. Jak będzie wcześniej to też może któryś czerwcowy termin.
Nawet łatwiej go zagotować na wolnym torze :) Ja na pewno będę na TPTD :) Termin - każdy :D
Też jeszcze nie wiem kiedy ale na pewno będę. Może już w kwietniu?
Ja również będę, jak co roku. Z tym że wpadnę S3, bo moja "wolna" 159 w klekocie na tor się średnio nadaje;-)
Więc jeśli nie będziecie mieć nic przeciwko to "władca pierścieni" do Was dołączy;-)