Jeździ czarna 156 po lifcie, RDE EXxx, ale kierowca nigdy nie odpowiada na pozdrowienia.
Wysłane z mojego LG-E610
Printable View
Jeździ czarna 156 po lifcie, RDE EXxx, ale kierowca nigdy nie odpowiada na pozdrowienia.
Wysłane z mojego LG-E610
Nie wiem czy to nie ta sama co często parkuje pod jubilatką na Wielopolskiej.
Widzę , że po Dębicy lata identyczna 147 jak moja ale nie wiem czy benzyna czy ropka.
Pewnie moja, bo masz podobna do mojej:P 1,9jtdm
No ale moja ma tylko 120 KM. Ale kolorek chyba ten sam.
Jak Ci się sprawuje?
Jak coś to masz u mnie mycie silnika gratis. Mam w tym wprawę i swój od razu umyłem.
Długo ją masz?. Ja sobie swoją sprawiłem dopiero w grudniu.
Moja tez jest 120KM, 8V, 2006rok, 1,9JTDM, tylko zczipowana przez Domina do jakis ~150. Mam ja od pazdziernika zeszlego roku, egr zaslepiony, wywalony. Ostatnio turbo cos swiruje, powyzej 4tys obr przeladowuje turbo i odcina turbo. Mam zamiar wezyki przeczyscic wd40, i zobaczymy czy cos pomoze;)
WD40 raczej słabo wyczyści wężyki.
lepiej je zdjąć i albo nowe albo zrobić delikatny wycior benzyna i nagar ( nalot ) usuniesz . Potem przedmuchać powietrzem. Długi cieniutki miedziany drucik przesunąłem przez rurkę, potem zrobiona pętelka w którą włożyłem kawałek szmatki i z powrotem przeciągnięte. Wyczyści rurki idealnie nawet małej średnicy.
A może sterowanie turbinką się przycina?. Ja swoją co jakiś czas przeganiam na różnych obrotach aby wszystko się rozruszało. A EGR czeka na swoją kolejkę. Ale silnika nie będę podkręcał.
Takie buty;) stoisz moze na tuwima ta bryka kolo garazy? bo czesto ja widzialem ale nie wiem czy to ta;) kurde moze bysmy sie kiedys umowili to bysmy przeczyscili te weze?:)
Ja czyszczą dywany Zaraz koło parkingu jubilatki. Za czyszczeniem są garaże blaszaki. Tam mam miejscówkę w blaszaku.
Nie ma sprawy. Tylko kiedy masz czas. Może być nawet jutro.
Mam drut mam kompresor a i szmatka się znajdzie.
tu stoję
https://mapsengine.google.com/map/ed...w.k6tDhJ9o63bc