-
Turtil za cpn-em skręc na rondzie w prawo, dalej prosto i pierwsza w lewo ( po prawej będzie duży hangar ). Miniesz białą bramę ( która na 99% będzie zamknięta ), jedziesz prosto dalej i po lewej będziesz miał ( za małym łukiem ) plac manewrowy L-ek i za nim chłopaki ( będą widoczni ) zawsze stoją. Mnie niestety dziś nie będzie.
Pozdrawiam.
-
spot
sory chlopaki ale mnie w ta niedziele nie bedzie mechanik zabiera fanfalune na wekend :mad: do slawola -piła team- moze byc na nazwe:spartak:pozdrowionka
-
Oj Tomasz .... Tomasz coś ty zrobił. A ja taki pomysł mam na niedzielę......
http://www.scsclub.pl/forum/login.ph...pic.php&t=1747
Spotkanie gdzieś w Pile i kolumienką na imprezę...... Co wy na to?
Ja i tak pojadę na 99% żal przepuścić okazję, tym bardziej że rzut beretem.
Ale jak coś to zarezerwuję Ci miejsce na tylnej kanapie ;)
P.S. jak mi czasu starczy to naklejeczki będą.
-
spot
a co ma tam byc jak coz konkret to jade nawet w bagazniku:D
-
Ano 1/4 mili , drift, fajne fury i pokręceni ludzie. Czego chcieć więcej?
Na youtubie jest pełno filmików z poprzednich edycji bo to już 6-te wydanie.
-
Witajcie Pilanie
:)Slavol a gdzie to jest? Bo dla ciebie rzut beretem to 300km w jedną stronę:D. Nigdy na czymś takim nie byłem, więc być może się skuszę. Rozumiem że nasze stałe spotkanie w niedzielę to.....? A jak inni zapatrują się na tę propozycję? Pozdrawiam.
-
Bagażnik zajęty u slavol-a już jest przez zemnie:P ( swoją padaką nie jadę bo nie wiem czy wrócę ). Hiacenty jest to impreza na pasie byłego lotniska w wilczych laskach koło szczecinka. Z piły jest to 70 km w stronę bałtyku. Impreza zaczyna się o 10 z rana. Od nas chłopaki ( Japan Team Piła ) zbierają się o 8.30 pod kauflandem i o 8.45 ruszają. Więc można by się dołączyć do ich kolumny i polecieć niezłą grupką.
-
Witajcie
No to jest kusząca propozycja:D trzeba pogadać z księgową, bo chyba w niedzielę pracuje, i pewnie nie była by zadowolona gdybym pogonił bez pilota. Alfy jadą raczej osobno, bo jak za duża grupa to zaczyna robić się niebezpiecznie. Pozdrawiam.:)
-
spoy
czy to byla aluzja do naszej ostatniej jazdy po pile :D ja alfy nie mam na wekend bo zostaje u mechaniora
-
panowie/panie a nikt z was nie wybiera sie na zlot do Wrocławia?