nie :DCytat:
Napisał rekwir
Printable View
nie :DCytat:
Napisał rekwir
Superjahu007, nie przesadzam pisze jak jest poprostu stanowczo za malo sie spotykamy w tak milym towarzystwie :mrgreen:
Wiem doskonale że wykonując tych parę telefonów takiego zlotu nie da się zorganizować :wink: Co będzie w tym roku ? to my wszyscy musimy wiedzieć . Przepraszać nie macie za co - to był wspaniały zlot , wspaniali ludzie i wasze doświadczenie jest w tym temacie bezcenne , myślę że uda się wspólnymi siłami coś wymyślećCytat:
Napisał Kate
nie wiem jeszcze gdzie bedzie i czy wogóle bedzie jakis ogólnopolski spot, ale nie wyobrażam sobie zeby mogło mnie na nim zabraknąć ;)
Ja również nie wyobrażam sobie żeby zlotu nie było. Jeśli miałby być w naszym regionie to jestem do dyspozycji. Organizacja mi nie obca :-)
Zacznijmy moze od tego kto co oczekuje po takim zlocie?
Co chce tam zastac i co robic...
Dla mnie wystarczy sie umowic w danym miesiacu w danym powiedzmy osrodku..i niech kazdy sam se zarezerwuje..I juz kazdy moze narzekac tylko na siebie...
Co bedziemy robic? mi wsytarczy grill i % a reszte mozna wymyslic na miejscu;)
Tyle ze to nie tyle zlot co zwykle spotkanie uzytkownikow;)
Ja chętnie bym wziął udział w zlocie z próbami sprawnościowymi i odrobiną rywalizacji, podobnym jak w Częstochowie. Biesiada i % też są O.K., ale wieczorem, po wszystkim ;)
No alfaholicy ja licze na to ze nas odwiedzicie z okazji III Pomorski Zlot miłośników Alfa Romeo. A później Pomorze odwiedzi Was na zlocie ja chciałem to połączyć z urlopem, wiec sie starajcie :)
wystarczy miejsce do poszalenia Alfą (może być nawet centrum miasta nocą :D ) i miłe miejsce zeby piwko wypić przy muzyce z ludźmi :)