Moja BELLA przyjechala z francji w kwietniu 2008 ,kupilem ja z komisu wlipcu przebieg 152 tys km.Obecnie ma 170 tys km Jazda nia to sama roskosz, zwlaszcza po niemieckich autostadach.
Printable View
Moja BELLA przyjechala z francji w kwietniu 2008 ,kupilem ja z komisu wlipcu przebieg 152 tys km.Obecnie ma 170 tys km Jazda nia to sama roskosz, zwlaszcza po niemieckich autostadach.
Moja Bella była sprowadzona z Włoch przez turasa a z berlina sprowadził ja znajomy handlarz.
mało włoszek ma polski rodowód
moja również z zachodu a dokładnie niemcy :P
Moja również z Niemiec, ale odbierałem ją koło Olsztynka. I co ważniejsze był tylko 1 właściciel :D
A moja BELLA przyjechała z niemiec dokładnie z Nuremberg
cinas1980, dlaczego wqitasz mnie w swojej stopce?? znamy sie??
moja stała w Pleszewie komisie i czekała na mnie :mrgreen:
wiem ze w 2006 została sciagnieta od "gebelsów" i od tego czasu miała 2 włascicieli :mrgreen:
pierwszy był z Gniezna
drugi z Rawicza (podobno jakas pani adwokat sie nia "odpychała", chyba dosłownie patrząc po tym jak wyglada blacharka :P )
Ej, on tez mnie wita :D :D :D :DCytat:
Napisał slider2002
Po prostu tak ma ustawione, że wita każdego, kto ogląda temat...
A ja swoja kupilem od wlocha, pana Salvatore :P Nie wiem czy doktor czy kto, nie pytalem ;) W uk nie potrzebna umowa, kazal mi jedynie podpisac ze akceptuje stan auta, rozumiecie :P Tam potem wyszly jakies odlaczone kabelki od zuzycia klockow :D Z perspektywy 2 lat uzytkowania powiem, ze auto naprawde bylo zadbane i kazdemu zycze takich zakupow. Zapewnial mnie ze ktos mu serwisowal na boku i temu nie mial faktur i rachunkow z napraw, uwierzylem jak glupi :P Dodam, ze auto ogladalem w swietle ksiezycowym :D Wiec ogolnie czlowiek uczciwy z niego byl bo nie mialem z autem problemow. Jezdzil nia jakies 8 lat a potem przesiadl sie do 156 v6. A przed nim byla uzytkowana przez jakas firme.