Arturek niestety nie mam USB, gdyby tak było to nawet bym nie myślał o zmianie radia bo pasuje ono idealnie .
Dzięki za odp w takim razie pozostaje mi szukać czegoś dobrego.
Printable View
Arturek niestety nie mam USB, gdyby tak było to nawet bym nie myślał o zmianie radia bo pasuje ono idealnie .
Dzięki za odp w takim razie pozostaje mi szukać czegoś dobrego.
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=137743&stc=1 Siema:) mam troche głupie pytanie :D ale jak wejść w mojej navi w takie menu jak na obrazku??
Skoro nie możesz znaleźć takiego obrazka znaczy to, że masz wersję sprzed "lifta" ;)
Żeby to mieć musisz zaktualizować oprogramowanie navi.
yhyy ok:) a jak to zrobic :D?
Użyj opcji "szukaj" w dziale 159. Są tam co najmniej 2 tematy opisujące how to do it.
Piszecie o tych zamiennikach radia fabrycznego, a powiedzcie jak wygląda z jakością dźwięku ?
Przeważnie radia fabryczne grają o wiele lepiej niż jakieś ich zamienniki itp .
Nie wiem co rozumiesz poprzez zamiennik radia fabrycznego ale jeśli nazywasz tak markowe radia 2DIN renomowanych producentów to przeważnie grają one o wiele lepiej niż jakieś fabryczne...
Pomijamy tutaj niższej jakości chińskie radia (ale i tutaj nie jest wcale tak źle bo dużo osób zamontowało takie radia i są bardzo zadowoleni z jakości dźwięku).
Parrot asteroid smart względem fabryki poprawia jakośc dźwięku o jakieś 30%.
Pytam, ponieważ w poprzednim aucie miałem radio marki Peying. Po jakimś czasie postanowiłem zamontować fabryczne bo leżało w szafie, okazało się, że jakoś była o WIELE lepsza :)
Zależy jakie auto (i nagłośnienie) i jakie radio. Są auta w których fabryczne jest na bardzo wysokim poziomie a są fabryczne grające jak umarłemu nad grobem. Nie ma reguły. W jednym chiński peying będzie lepiej grał jak fabryczny w innym nie.
Ogólnie jak na alfę to w 159 audio seria gra bardzo dobrze. Na tle paru innych aut już normalnie/średnio.