Wgraj przez fotosik.pl
:beer:
Printable View
Wgraj przez fotosik.pl
:beer:
Nice....
W końcu:) Spoko wyglądają. I to jest na obniżeniu -35mm? Myślałem, że będzie bardziej siedzieć. Choć z drugiej strony widzę, że tył jest dość ciasno, za to na przodzie tak jakby więcej miejsca zostawało.
Tu jest -30mm z tego co wyliczyłem. Nic nie obciera, prowadzenie rewelacja, auto jest tak stabilne, że przy 120km/h można spokojnie manewrować po ulicy i wyprzedzać jak po torze. Moim zdaniem idealnie koło wypełnia nadkole. Nie chce żeby mi się opona chowała w błotniku. Na upartego można jeszcze posadzić max 10mm ale może w przyszłości wlecą kółka 20 cali jak te będą za małe. Na razie jest git i nic nie zmieniam. Tym samym mody z Spiderze dobiegły końca.
Z tym obniżeniem pytam bardziej w kontekście tego, że moja ma fabryczne sprężyny. U Ciebie faktycznie jest idealnie to dopasowane - nie jestem fanem aż takiego obniżania, żeby trzeba było mieć deski na stanie w czasie przejeżdżania progów zwalniających:P Sam się zastanawiam nad delikatnym zmniejszeniem dystansu do ziemi Eibachami 20mm, ale to raczej pieśni przyszłości, na razie to nie mam czasu się nawet nią przejechać:(
Czemu?? Praca??
Ja swoją drogą to tylko 2 razy swoją jeździłem. Chodzi mi o rozłożony dach, bo jak mam jeździć ze złożonym to wolę do 156 wsiadać. Nie po to kupiłem Spidera... moto w tym roku już z 10 razy latałem heh, jak nie więcej. Na razie kiepsko z pogodą. Słońce świeci, ale w rzeczywistości jest chłodno.
I patrz jak z tyłu to fajnie wygląda. Jest szeroko.
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=127949&stc=1
No, dupka jest klasa:) Niestety (albo stety) pracy jest całkiem sporo, ale dzięki temu nie będzie problemu z kasą na jakieś dodatki go Gtvki:)
No właśnie odnośnie kasy. Ja się cieszę, że to co zrobiłem to robiłem wcześniej, bo praca była dobrze płatna. Teraz niestety zmuszony jestem zmienić pracę i będę zarabiał prawie 40% mniej ... masakra kuwa.