-
Kiełbasa - ja robiłem na Mimozy poprzednie auto. Dałem ponad 600 PLN za zabezpieczenie podwozia + profile zamknięte. Mój mechanik pytał czy wzięli za to kasę :) Nie oczyścili wszystkie dokładnie, jak powinni. Zajmują się chyba tylko tym, terminy na 3 miesiące do przodu więc liczyłem na bardzo porządną usługę. Wszystko było natryskiwane dyszami, w aucie śmierdziało i kapało jeszcze przez miesiące więc chyba niedokładnie było zabezpieczone, żeby nie dostało się tam gdzie nie powinno. Nie mogę polecić z czystym sumieniem.
-
Ja mogę polecić eRBe robiłem ostatnio u nich i jestem zadowolony. Choć niektórzy to kwestionują to ja jestem zadowolony i im wierzę bo w sumie niema jak sprawdzić czy było dokładnie oczyszczone itd. Mam fotki i myślę że z czystym sumieniem mogę polecić.:)
-
Dzień dobry forumowiczom. Czy coś nowego w kwestii zabezpieczeń? Czy dalej polecacie eRBe?
-
A ja średnio polecam ERBE a dokładnie to robił jak sie nie myle Pan Przemek, po roku wyszło pare wykitów i musiałem sam je poprawić bo nie mogłem się ponownie skontaktować. Czyli zrób, zapłać i do widzenia. I jak masz dziury to spawaj blachę, a nie robić zaprawki z włókna szklanego bo to nie jest profi robota jak u Pana Przemka. Ogólnie widziałem prace w trakcie i było okej, a wiadomo jak to z rdzą wystarczy coś niedokładnie oczyścić i będzie się rozwijać pod warstwa zabezpieczenia.
-
Tak, wiem zasługuję na złotą łopatę, ale ktoś konserwował podwozie niedawno? ERBE już tego nie robą, ktoś coś wie?