-
no to do opon to jeszcze pomyślę :)
co do felg, kurcze używam autka na codzień więc potrzebuję na razie przynajmniej coś taniego. Te alfickie które Ty masz chyba są najlepszym wyborem :)
mnie spodobały się te:
FIAT LANCIA 4x98 15'' (615686904) - motoAllegro
ale ta zaprawka? pewnie pęknięta była
-
oo wlasnie tych szukalem zeby Ci pokazac :p
riale dosc wytrzymale :P
no nie koniecznie mogla byc przerysowana albo jakims cudem kawałek sie ulamal np przy kraweznikach... ale fajne sa :)
-
no właśnie, mnie też się podobają :)
koledzy alfaholicy! :)
Gdyby ktoś się wypowiedział na temat tych ostatnich felg czy warto brać, będę wdzięczny.
-
Orginal to orginal, jezeli tylko wyglad Ci pasuje to bym sie nie zastanawial, ja poszedlem troche dalej i mam 17'' TSW na oponce 215/40/17, ale przy stanie polskich "AUTOSTRAD" to porazka, fakt autko wyglada super, ale komfort zostal w garazu razem z orginalna 14"
-
17" w 145? chyba jednak jestem zbyt wygodny :D
dobra, szukam "kołpakowych" oryginałów jeżeli tyle głosów jest za nimi
-
-
-
u mnie bardzo ładnie orginały wygladaja :D
-
No ja u siebie mam takie i musze przyznac, ze chyba nie widzialem jeszcze fajniejszych do 145;) kola sa 195/50/15 i wygladaja super te koleczka:) Jakbym mial wymieniac, to na inne Alfy;)
A tak wracajac do spalania, to mam takiego samego dieselka i bez zadnych przerobek pali mi w miescie 10 a po trasie 5;D
-
A ja mam boxera i pozera mi 22l gazu(ale ja lubie sobie pojezdzic)wszystkie te modyfikacje pewnie troche poprawoly apetyt na PB/LPG