A u Jarka działają bardzo dobrze - testowałem. :)
Printable View
A u Jarka działają bardzo dobrze - testowałem. :)
mam na to patent ale jest trochę roboty z tym ;) jutro będę z tym walczył ;) mam nadzieje że pomoże ;) na szczęscie mam drugie podszybie jak coś nie wyjdzie wrócę do oryginalnych dysz ;)
Panowie sytuacja opanowana, najlepiej jest zeszlifowac miejsce w którym siedzi dysza no i musiałem delikatnie podnieść maskę na zawiasach bo poprostu gdy była zamknięta opuszczała dysze i strumień wody psiukal po wycieraczkach, a teraz jest idealnie ☺
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
No to tez jest dobre rozwiązanie ale powiem Ci ze nie pomyślałem o tym. Maska musiała być kiedyś ściągana bo z jednej stronybyła niżej niż z drugiej ☺
Rozumiem ;) Nie no jeśli jest opcja go spiłować to zawsze lepiej jego jak podszybie[emoji14]A maska bardzo możliwe, choć nie zawsze, bo może jeden amor słabiej trzyma i po jakimś czasie maska może z jednej strony pójść wyżej a drugiej niżej. Także reguły nie ma,chyba że na śrubach widać ze były ruszane[emoji14]
Amorki nie mają przecież wpływu na ustawienie maski. Regulacja jest na zawiasie.
Nie bardzo. Zawias jest na stałe. Amorek tylko służy do łatwiejszego otwarcia i podtrzymania maski.
Ogólne moje spostrzeżenia przy montażu tych dysz są takie ze te od skody są dużo wyższe od tych oryginalnych i trzeba spilowac po długości no i na wysokości bo są za wysokie i niestety są opuszczone na sam dół a i tak delikatnie za wysoko pryskaja