a to nie jest manka??ta z forum,aaa ciekawostek to AC nieprzechodzi na nowego własciciela i ASS tez wiekszosci firm:)w niektórych ass da sie przepisac:)
Printable View
a to nie jest manka??ta z forum,aaa ciekawostek to AC nieprzechodzi na nowego własciciela i ASS tez wiekszosci firm:)w niektórych ass da sie przepisac:)
długo nie wytrzymała u niego....:D
No, niedługo... Najpierw wystawił za ponad 20k zł. Szczerze mówiąc nie widzę w niej wkładu uzasadniającego znaczną podwyżkę ceny względem zakupu. No, ale to jest tylko moje zdanie ;)
I poźniej ktoś pisze "Alfa od pasjonata marki". Od "pasjonata", któremu po kilku miesiącach się znudziła...
Potwierdzam. Moja. Nie chodzi o to, że nie wytrzymała, stała się dla mnie autem po prostu za małym. Jako auto do zabawy to super sprawa :) . Jeśli miałbym kupić dla siebie kolejny raz V6 wybrałbym chyba 156-kę w Sportwagonie. Czasami jednak brakuje kufra w GTV... :) . Zaznaczam, że ciśnienia na sprzedaż nie mam, autem się poruszam nie bieżąco, jak się nie sprzeda, nie znajdzie chętny to zostanie u mnie, proste ;)
Wygląda na to że kolejny alfaholik pozbywa się swojej GTV:
http://olx.pl/oferta/alfa-romeo-gtv-...tml#f01e5757b9
Całkiem do szyku z wyglądu no i cena jak za turbo aż za atrakcyjna...:D ale jak ktoś szuka turbo jak najbardziej warto się przyjrzeć.
Maniek do użytku na co dzień ciężko gtv 3,0 bez gazu używać ,tak jak piszesz auto dla frajdy :D ja używam dla zabawy i na zakupy..jeszcze się nie zdarzyło żebym czegoś nie zmieścił.....:D no może oprócz miotły....szufelkę dam radę...:blink:
Chciałbym połączyć przyjemne z pożytecznym, więc dla mnie teraz najlepsze by było 156 V6, najlepiej w GTA. Dlatego chciałbym zamienić GTV właśnie na ów model, stąd ogłoszenie. Więcej chyba wyjaśniać nie trzeba ;)