-
Lista koszulek ? Ale jakich koszulek ? Może najpierw ustalmy na 100% jeden czy dwa wzory i czy jest możliwe ich zrobienie plus cena ( czy jest do zakceptowania). Chyba że chodzi o koszulki od Słowika we wzorach takie jakie są teraz.
Wtedy dla mnie 1szt biała XL.
-
Chodzi mi o koszulki od Słowika orientacyjnie ile chętnych będzie ?
-
Ja też mam na mysli koszulki od Słowika. Dla mnie tez jak narazie 1szt czarna tylko musi mi Marcin napisać m czy l ;D
-
Ja również jestem chętny na koszulkę od słowika 1x szara(Tylką chciałbym dodatkowe naszycie z przodu koszulki na lewej piersi i czekam na Jego odpowiedz)
-
Z racji tego że weekendy spędzam w miejscu gdzie mam utrudniony dostęp do internetu dziś nadrobiłem czytanie forum i już informuję, Falo jeżeli twój osobisty projekt nadruku podeślesz mi w Auto Cadzie w tzw. krzywych to nie ma problemu, gość go obejrzy, wyceni i jak się zgodzisz na cenę to wprasuje ci na koszulkę.
Sprawa druga, przez kilka dni nie będzie mnie w Rzeszowie ale gdy tylko wrócę przejadę się po hurtowniach i dowiem się o ceny koszulek, postaram się zdobyć też ich rozmiarówkę, taką z katalogu żebyście wiedzieli jakie wymiary są poszczególnych rozmiarów, popytam również o ceny i gramatury koszulek, ponadto odświeżę cenę nadruku, dowiem się ile musieli byśmy zapłacić za flock, a ile za nadruk z folii.
Co do koszulki Psylo nie wypowiadam się bo jak już pisałem nie mam możliwości wykonania projektu do wycięcia, a nie uśmiecha mi się płacić za to:)
Do końca tygodnia postaram się wrzucić rozmiarówkę i cennik, wtedy zrobicie listę chętnych z rozmiarami i ewentualna ilością koszulek.
-
ja też bym zamówił koszulkę taką jak ma Marcin, Czarną z logo alfy z przodu z tyłu grill + napis podkarpacie :)
-
oki :) dzięki za odpowiedź
-
to i ja sie podpinam i bede chetny :)
-
Zgodnie z tym co napisałem wcześniej zrobiłem rozpoznanie cen, rozmiarów oraz kosztów nadruku, oto one:
1. Przy założeniu że zamówimy 25 szt koszulek firmy Stedman ( na tych koszulkach robiłem już nadruk i gwarantuję ich jakość, polecana są również przez pracownika hurtowni) o gramaturze 185 cena wynosi:
- koszulka biała męska bez względu na rozmiar - cena 7,95 zł.
- koszulka w kolorze (czarna, czerwona lub szara) męska - cena 9,50 zł
- koszulka biała damska bez względu na rozmiar - cena 6,55 zł.
- koszulka damska kolor (j.w) bez względu na rozmiar - cena 8,25 zł.
Przy zamówienie poniżej 25 szt cena jednostkowa wzrasta o około 3 zł.
Firma w której dowiadywałem się o cenę koszulek wprowadziła do oferty również nadruk na koszulkach, cena nadruku zależy od ilości zamówionych koszulek, nadruk wykonują w technice Flock lub sitodruk- jest to tańsza opcja, aby wykonać wycenę u nich musiałbym wiedzieć ile koszulek zamówimy. Firma ta również proponuje wykonanie haftu na polarach lub koszulach ale to temat na inną dyskusję ( tak sądzę).
2. Wyceniłem również nadruk w firmie w której wcześniej już robiliśmy koszulki. Pod uwagę zostały wzięte dwa wzory nadruku.
Wzór nr 1 taki jak pokazałem na koszulce czarnej ( zdjęcie kilka postów wcześniej), nadruk przód i tył koszulki, wykonany z Flocka cena 45 zł za 1 koszulkę.
Wzór nr 2 taki jak na koszulce w kolorze białym ( plecy koszulki tak jak we wzorze ale zgodnie z sugestia Robsona zamiast adresu strony forum pozostał tylko napis alfaholicy, oraz napis podkarpacie). cena za sztukę 38 zł.
Proponuję teraz ustalić który wzór jaki kolor koszulki i nadruku robimy ( pamiętajcie powtarzalność wzoru ma wpływ na cenę), zrobić listę chętnych z rozmiarami ( wymiary koszulek dostępne na stronie firmy Stedman), jak lista zostanie zamknięta wówczas osobom na niej zapisanym prześlę nr rachunku oraz dane do przelewu...NIE CHCĘ ZOSTAĆ Z KOSZULKAMI KTÓRE KTOŚ ZAMÓWI A POTEM SIĘ ROZMYŚLI LUB SPRZEDA ALFĘ I NIE BĘDĄ MU JUŻ POTRZEBNE.
Odbiór osobisty ode mnie, jeżeli ktoś chce abym mu wysłał koszulkę ... proszę o przejście się na Pocztę Polska i uzyskanie informacji na temat takiej przesyłki, oraz ile kosztuje koperta bąbelkowa format A4, taka koperta odpowiednio zabezpieczy zawartość i nie będzie nie domówień że towar doszedł zniszczony lub uszkodzony.
Po otrzymaniu pieniążków, zamieszczę tutaj zdjęcie lub scan rachunku lub paragonu za zakupiony towar oraz wykonaną usługę, żebyście widzieli ile i za co zapłaciłem.
Nadmieniam również że nie mam zamiaru zarobkować na koszulkach, zrobię to "społecznie".
Mam nadzieję że zawarłem tutaj wszystkie informacje i że wszystko jest jasne, czekam na listę chętnych.
-
Wiec otwieramy liste
1. cichy89 wzór: 2 kolor :biały roz. L 1 szt