-
Ja w sobotę będę w Krosnowicach robił za niańkę. Szwagierka ma wrócić przed obiadem więc chętnie poznałbym jaki jest plan godzinowy.
Msza o 15:00. O której wyjazd spod domu Pana Młodego?
Mi by chyba najlepiej pasowało zajechać pod kościół w trakcie mszy i odprowadzić Młodych pod salę :)
-
Tak msza jest o 15 a mysle ze moj wyjazd bedzie okolo 13:30 do mlodej samej jazdy jest 5 minut ale jakis zapas czasowy trzeba zostawic na ujecia kamerzysty, blogoslawienstwo i dojazd do kosciola :-)
-
Jakby ktos chcial przyjechac do mnie do domu to jest to miejscowosc Stara Bystrzyca i blok znajduje sie doslownie 100 metrow za piekarnia kolo specyficznego mosty w ksztalcie litery S.
-
Z Wałbrzycha jade na pewno ja i Gracjan. Obadam na mapie i jutro zaproponuje jakąś rozsądną godzinę wyjazdu.
wydotykane na wyświetlaczu mojego MyPhone :)
-
no to uwaga. plan!
Rozmawiałem przed chwilą z zulkiem. wyjazd spod jego domu jest ok 14 więc powinniśmy być tam chociaż 10 minut wcześniej dlatego:
spotkanie w Wałbrzychu odbędzie się 23.05.2015 o 12:00 na stacji benzynowej ORLEN przy skrzyżowaniu ulic świdnickiej i noworudzkiej.
https://www.google.pl/maps/place/Now...!6m1!1e1?hl=pl
Wyjeżdżamy punktualnie o 12:15 wswzelkich chętnych zapraszam.
Z tego co mi wiadomo to bedą ja Gracek i Waclavsky. Pozostałych chętnych serdecznie zapraszamy! i do zobaczenia!
w razie pytań pozostaję do dyspozycji o rozsądnych godzinach (8-22) pod nr tel 605476270 (wiadomo że pracuje, jeśli nie odbiorę to oddzwonię)
-
Niestety ja odpadam służba nie drużba a szkoda bo zapowiada się całkiem fajnie pozdro dla młodej pary
-
DObra. Zulek, możesz linknąć gdzie dokładnie mieszkasz (link google)? Albo inaczej. Gdzie dokładnie mamy się stawić i o której godzinie? Żeby się nie błąkać i nie przeszkadzać Tobie. Przecież nie będziemy Ci jutro dupy zawracać na miejscu albo zajmować miejscówki rodzinie.
-
Przepraszam ze dopiero teraz ale caly czas jestem w biegu a do tego nie mialem internetu :-/ Mareczku z tego co rozmawialem z chlopakami z walbrzycha to oni zdecydowali ze przyjada do mnie pod dom i razem wszedzie bedziemy sie poruszac. Miejscowosc to Stara Bystrzyca kolo piekarni ( pewnie bedziesz kojarzyl gdzie to jest) niestety nie dam rady wkleic linka bo pisze z telefonu:-/ co do zajmowania miejsca to sie nie martwcie bo bedzie na tyle :-)
-
A pamiętam 166 na dużym podwórku :) dobra, to ja się zgadam z talmenem i Tobie już dupy nie zawracam.
-
No wlasnie to byla ta 166 :-)