-
Organizator wyjazdu jest z Koluszek więc już jednego masz :). Jeśli będę się wybierał to też ruszam z Koluszek wiec coś się pomyśli.
-
W takim razie super:) czekam na jakies info:)
-
Rozumiem, że wpadacie na "jedynkę" jadąc z Koluszek?
W którym miejscu? Jak jedziecie? Ja mam do Koluszek około 25-30km
-
Zbiórka i godzinki zaznaczone na mapie na poprzedniej stronie tematu. A z koluszek wskoczymy na DK1 w Rzgowie koło KeraKollu zaraz za Ptakiem. I dalej jedynką pod Złoty Młyn w Kruszowie. Tam zbiórka o godz od 6:00 do 6:30 o 45 starcimy w trasę.
-
Jak się umawiamy jakoś z Koluszek?:)
-
Myślę że o 5:45 pod przychodnią u Suwalskiego przy ul. Przejazd. spory parking nie powinno być tłoku o tej godzinie poza tym jest jeszcze trochę miejsca na płytach koło ślimaka z wiaduktu choć takiego tłoku nie przewiduję i po jakichś 10 min starcimy w drogę na Kruszów
-
Mi pasuję:) tak więc do zobaczenia:)
-
Witam.Na 99% wybieram się do Gliwic na bicie rekordu .Wyjeżdżam z łodzi.Czy aktualny jest punkt zbiórki? (Złoty Młyn)
-
Powiem tak zaproponowałem ten punkt z uwagi na duży parking i bezproblemowy wjazd na "jedynkę". Nie było innych propozycji więc... tak punkt zbiórki "Złoty Młyn" aktualny :)
Na stronie 4 tego tematu wszystkie szczegóły wraz z godzinami :)
-
wszystko wskazuje na to, że ja też pojadę ;) grupa coraz liczniejsza więc będzie fajnie, oby pogoda tylko dopisała ;)