Danus mi tłumaczył, że spotykał się już z wiązka dsp gdzie nie było wiązki iso... No kamień spadł mi z serca dziś to zrobię...
Dodano po 4 minutes:
P.s dareme dokładnie, zostawiłem nie podłączone
Printable View
Danus mi tłumaczył, że spotykał się już z wiązka dsp gdzie nie było wiązki iso... No kamień spadł mi z serca dziś to zrobię...
Dodano po 4 minutes:
P.s dareme dokładnie, zostawiłem nie podłączone
To dlaczego pisałeś że po staremu też nie działa? To nowa wiązka może bez iso ale jakim cudem działała w poprzednim aucie a teraz nie?
I dlaczego nie działało jak podłączyłeś starą wiązkę w swojej????? Coś mi się tu nie klei....
Stara wiązka mogła nie działać z powodu tego, że ja dość inwazyjne szarpalem. Nie gas mi ostatniej nadziei hehe jak przyjadę do domu podłącze tak jak danus mi kazał.
Dobra, to załóżmy że starą wiązkę uszkodziłeś przy wyciąganiu (i tak spory zbieg okoliczności że uszkodziłes to samo). To jak wytłumaczysz fakt działania dsp w poprzednim aucie? Jak to tam było podłączone że działało bez wtyczki???
No nie wiem właśnie obydwaj z danusem się wczoraj zastanawialiśmy... Więc nie mamy pojęcia jak to było tam... Danus mi mówi, że kilka wiązek bez wtyczki iso widział
Dodano po 3 minutes:
A dodając nic nie było modzone w tamtej Alfie
To trochę się fakty nie zgadzają :)
Ale miejmy nadzieję że się uda.
Jakie fakty? Chodzi ci o to lutowanie bzu jak bo już się gubię w nerwach przez to dsp
Jakim cudem bez tych wtyczek dsp działało w poprzednim aucie??? Jak tam to było podłączone?
Marek bez jednej wtyczki ISO tej zasilającej.. Nie mam pojęcia, ale wątpię żeby poprzednik jeździł autem bez radia Tymbardziej, że zmieniarką jest sprawna z płytami w środku.. No nic jak wrócę do domu po 15 to momentalnie zabiorę się za to.. Jak odpali mi to radio to na zlocie opijamy
W jednym przypadku spotkałem się, że ta wtyczka nie była w wiązce DSP a wychodziła z innej części instalacji. Jak masz dawcę pod ręką to zobacz czy też tak nie jest. Jeśli jesteś pewien że w twojej wyjętej jest, to znaczy się że trzeba przerzucić. Tych wiązek było bodajże 7 rodzajów i nie idzie wprost powiedzieć co dokładnie jest z czym spięte do kupy.
Aha. I taka rada na przyszłość. Demontaż jakichkolwiek wiązek czy instalacji metodą szarpaną i na ostro nie jest najlepszym sposobem ;)