-
Ehhh szkoda :/
Ostatnie dni to same wykruszenia ale mam nadzieję że stawi sie też parę niezapowiedzianych aut ;)
-
Będzie dobrze. Z samego Wrocławia jedzie 10 Alf :)
-
Ja z żalem zawiadamiam że będę brudnym samochodem. Nie zdążyłem dziś umyć a nie wiem czy wstanę na tyle wcześnie żeby na myjnie skoczyć ;)
No i muszę zatankować. Baku tylko pół to ledwo może starczyć na spotkanie :D
-
Mnie też niestety nie będzie. :/
-
Barus91 + 1 ( kumpla zabieram )
Dodano po 7 minutes:
Ktoś z DZA wyrusza ?
-
Zróbcie dużo zdjęć :D Znowu nie mogłem pojechać ale rok temu widziałem, że mieliście atmosfere i ekipe na wypasie, dlatego żałuje, że nie mogłem być tak samo w tym roku niestety.. Oby wam się dobra pogoda utrzymała udanego spotu ;)
-
Byłem przekonany, że to w niedziele... no i po ptokach... szkoda
-
A mi po przejechaniu walimskich serpentyn dwuletnie dziecko zarzygało pół samochodu..... Musiałem się wycofać bo najzwyczajniej nie miałem w dzieciaka ubrać. A gdzie tu jeszcze reszta trasy. A szkoda bo pozycje były świetne. Ale na początek i połowę przejazdu się załapałem :D nawet nikt się nie pogubił, trzymali się wszyscy w miarę razem.
-
Dzięki wszystkim za udanego spota :)
Tym razem obyło sie bez usterek mechanicznych, wszyscy cali dojechali na miejsce i z powrotem ( nie licząc Marka :P ), pogoda dopisała, jednym słowem wszystko gra ! :D Dzięki raz jeszcze i czekam na zdjęcia :) ..no i film ! :D
-
A ja w takim razie czekam na kolejnego spota albo grillospota :D