Zdecydowanie jestem za! Bo ja serio jestem zainteresowany wiedzą na temat tego czy Alfa 155 V6 może przetrwać mrozy dalekiej północy. :P
W ten weekend masz czas?
Printable View
Zdecydowanie jestem za! Bo ja serio jestem zainteresowany wiedzą na temat tego czy Alfa 155 V6 może przetrwać mrozy dalekiej północy. :P
W ten weekend masz czas?
hmm, w sobote na pewno nie ale w niedziele chyba tak :) dokładnie umowimy sie przed weekendem :)
Niedziela jesli bedzie w porze przedobiadowej mi pasuje :)
witam jestem zainteresowany zakupem AR 155 1.6 16v T.S nie wiem jak z tym silnikiem i czego po nim sie spodziewać?? wiem ze samochód ma ładna podłoge i progi a takze tylne błotniki i ponoć fajnie to śmiga, moje pytanie jak juz wspomniałem to czy warto brac z tym silnikiem i mniej wiecej jak ten silnik sie sprawuje. Pozdrawiam wszystkich...
Najsłabszy silnik w tej budzie, jak nie potrzebujesz auta z dobrym butem to silnik jak najbardziej się nadaje do spokojnej jazdy a jak buda nie jest zgnita to jeszcze bardziej przemawia za takim zakupem. Tanie części, dość wygodne i praktyczne auto
- - - Updated - - -
Najsłabszy silnik w tej budzie, jak nie potrzebujesz auta z dobrym butem to silnik jak najbardziej się nadaje do spokojnej jazdy a jak buda nie jest zgnita to jeszcze bardziej przemawia za takim zakupem. Tanie części, dość wygodne i praktyczne auto
powiem tak byda zgnita nie jest i dwa może ma pęcherzyki na nadkolach ale myślę iż da się to doprwadzić do stanu używalności natomiast podłoga ok ponoć silnik trochę przerya na zimo ale chwile pochodzi i jest ok pewno kwestia wymiany świec i przewodów wys. napięcia a pytanie moje czy ten silnik też ma wariator który trzeba zmieniać przy wymianie rozrządu ??