hehe , nie mogę iść spać - zakuwam do matury :)
To w przerwach czytam sobie forum. Lotka będzie na 80% zamawiania stamtąd :) a te felgi, kurcze. Mam mętlik w głowie i nie wiem jak szukać aby dobrze było
Printable View
hehe , nie mogę iść spać - zakuwam do matury :)
To w przerwach czytam sobie forum. Lotka będzie na 80% zamawiania stamtąd :) a te felgi, kurcze. Mam mętlik w głowie i nie wiem jak szukać aby dobrze było
wejda bez problemowo te felgi, wiec chwytaj i ciesz sie z jazdy, (ja tez do matury sie uczetak troche:))
wejść wejdą, ale jak wyglądać będą :)
podeslij link jakie chcesz te felgi?
bo juz ich pare tu jest i nie wiem ktore w koncu chcesz
Tak beda wygladaly na twojej
Pomogł
tak tak, ja wiem :) ale te felgi na Twoim zdjęciu mogą mieć inne ET lub samochod moze miec dystanse założone. O to się rozchodzi tutaj. Jakie ET jest prawidłowe dla 145. Bo tabele podają 38 a te felgi(oryginalne) mają 49,5
a co ty sie tak z tym et uparłes, skoro samochod wyjezdzaz fabryki na takich felgach to znaczy ze pasuja, nikt nie dospawal do nich nic zeby et zwiekszyc, a ET jest to odsadzenie felgi, nie grymas tylko kupuj, bo juz nie wiem o co ci chodzi?
no to już dzwonię ;)
aaaa maturzyści rozumiem :) tez to przezywałem w tamtym roku chociaz chlopaki jestem młodszy od was to jestem na studiach :P uczcie sie ;) powodzonka od poniedziałku ;) (nie dziekowac!!!!")