Wyrazy współczucia dla rodziny i przyjaciół, szkoda człowieka...
Printable View
Wyrazy współczucia dla rodziny i przyjaciół, szkoda człowieka...
nie znalem Kolegi, ale szczerze wspolczuje rodzinie i przyjaciolom
to przykre jak odchodzi tak mloda osoba
Wyrazy współczucia..
[*]
Dla tych, którzy nie zdążyli poznać Stikera... Jego wypowiedź nagrana podczas zeszłorocznego zlotu w Częstochowie na temat "maleństwa" (jak miał w zwyczaju nazywać swoją Lancie Bete 1300 Coupe).
klik -> motokibic.tv - aktualności, filmy, zdjęcia, rajdy, wyścigi samochodowe i motocyklowe, sporty motorowe, tuning, WRC, F1
Walczył dzielnie 3 mce z chorobą, która okazała się być silniejszą... rak :(
żal i smutek , szkoda chłopa .
Nie znałem niestety kolegi, oglądałem tylko jego piękną Lancie na zdjęciach, ciężko coś napisac ale to ogromny żal i smutek że odszedł, wspólczuje rodzine i wszystkim którzy Go znali.
Jak najbardziej szczere wyrazy współczucia dla rodziny i znajomych. Nie miałem przyjemności poznać, ale naprawdę mnie to ruszyło... :/
Długo myślałem co napisać :/ , ale nie ma takich słów aby wyrazić to co czuję.
Grzegorza poznałem w Częstochowie i od początku był dla mnie osobą wyjątkową, jednym z moich marzeń było i nadal pozostaje to aby Nasz Klub zrzeszał właśnie takich ludzi jak On, z pasją i sercem tak wielkim, że nie da się tego wyrazić słowami.
Fred, Kate na Wasze ręce jako jego przyjaciół składam najszczersze kondolencje i wyrazy współczucia.
Stiker na zawsze pozostanie w mojej pamięci taki jak na tym zdjęciu z początku tematu, uśmiechnięty facet, który zawsze znajdzie czas aby pogadać i doradzić w sprawie Naszych kochanych włoszek [*][*][*]
Nie znałem Kolegi, ale pragnę złożyć wyrazy współczucia. Szkoda, za młody żeby odchodzić[*]
Szok... 10 lat młodszy ode mnie, :( Wyrazy współczucia dla Rodziny.