Siemanko
Printable View
Siemanko
Nooo witam mieszkańców Pyrlandii:)
wrzucilem fociaki dla was chlopaki :)
I bardzo dobrze , myślałem że mrugniesz światłami dzisiaj przed godziną na skrzyżowaniu Woj. Polskiego i Serbinowskiej :D:D:D .
Ja bez fotek wiedziałem że to TY bo głowę byś sobie ukręcił jak mnie mijałeś :D:D:D
Witam wszystkich Poznaniaków. Smigam alfą 156 od kilku dni. Mam nadzieję, że was poznam na najblizszym spocie. Pozdroo.
Siemanko
zieloo007..witka! :)
Wpadaj na zlocik do Krotoszyna 7 czerwca to poznasz wielu Alfistów z okolic:)
FORUM Alfa Romeo Club Polska - klub fanów Alfy Romeo :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: forum, wymiana informacji między użytkownikami,
Zapraszamy:)
nie mijalem dzisiaj czasem jakiegos alfaholika??? na widoku??? a dokladniej serbinowskiej??? 145??? ;p hehe gdzies kolo godziny 6-7???;p
Witam nowych adeptów sztuki chorowania na wirusowe zakażenie układu nerwowego ;) Poraża ono wszystkie zmysły, a także tę cześć mózgu, która odpowiada za tzw. zdrowy rozsądek
Sporo jeżdżę po dużych miastach i na moje odczucie w Poznaniu Alfetek jest proporcjonalnie najwięcej (podobnie zresztą jak nowych Fiatów Punto, GPunto, Panda, czy Bravo), dużo spotyka się ich również w Wawie i Krakowie, w innych miastach już na oko widać, że mniej.
Ale konsekwencją jest, że proporcjonalnie więcej użytkuje je ludzi mniej chętnych integrowaniu się.
Jak pisałem w innym wątku, w Poznaniu drogi temu nie sprzyjają. Przeanalizuj swoje jazdy po mieście. Ja albo jadę dwupasmowymi z tramwajami bądź drzewami po środku albo jednokierunkowymi :-) Za to poza aglomeracją zawsze podzrawiam.
Forum AlfaRomeanum :: Zobacz temat - ! Wielkopolskie Gran Turismo Alfa Romeo 10-12 lipiec 2009 !
Squadra di Varsavia :: View topic - ! Italian Car Day - Tor PoznaĹ 10 lipiec 2009 !
ocztwiscie;) wągrowiec WITAM!!!!!!!!!!!!