-
Jest ok, kupując go liczylem jednak co jest naturalne na update oprogramowania. Właściwie dostałem "jednorazowke". Zakladajac, że kiedyś będę chciał sprzedać auto, potencjalny kupiec otrzyma niepelne urządzenie. UC to centrum multimedialne ale ważną jego częścią jest GPS. Za 3-4 lata mapy będą mocno nieaktualne. Chyba, że ten element będzie zaktualizowany - to nie ma sprawy. Nie spotkałem się z czymś takim wcześniej.
Wysłane z mojego XT1572 przy użyciu Tapatalka
-
Poczytaj o aktualizacjach fabrycznych GPS w samochodach. Czegoś innego się spodziewałęś?
-
Bez przesady, ostatnie mapy do Peżo 307 są z grudnia 2014. A skończyli go produkować (moja wersja przedliftowa na VAN, a nie CAN jeszcze, z zupełnie inną jednostką) w 2003 roku :).
-
Tadzikpl: w sumie tak :), ze przynajmniej jedna aktualizacje bede mial mozliwosc wgrac.
-
problem w tym że Uconnect-a jako tako nie ma czym zastapić- nie mówię o uniwesalnych stacjach multimedialnych, ale wyglądających podobnie jak Uconnect brak na rynku- no chyba że mnie coś ominęło.
-
Uconnect 6,5 jest zintegrowany z autem np. niektóre ustawienia tylko u Uconnect
-
Czy działa u Was w Uconnect 5 automatyczna jasność ekranu? Jechałem wczoraj w całkowitych ciemnościach (okolice północy na pustej S3 - jedyne oświetlenie z instrumentów w samochodzie) i ekran świecił ewidentnie zbyt jasno - jak na mój gust to pełną jasnością. Musiałem go sobie ręcznie przyciemnić. Wniosek jest taki, że albo ta funkcja nie działa, albo u mnie jest coś nie tak.
EDIT: Wnioskując po tym wpisie:
http://www.promasterforum.com/forum/...ad.php?t=37241
chyba faktycznie nie działa...
-
1 załącznik(i)
Uconnect Live - to po prawej. Działa super :) Uconnect odtwarza komunikaty po wybraniu źródła Bluetooth, a dla niektórych programów odtwarza komunikaty jako telefon od private.
Załącznik 195882
-
Jest jakaś aktualizacja?
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
-
Nie ma aktualizacji, nic nie ma. Kto kupił Uconnect 6,5 został "wykiwany". Ja pokazuję jak sobie radzić czyli np. mapa Google + odtwarzanie za pomocą Bluetooth, niestety nie ma wtedy np. radyjka. Mapa HERO z kolei odzywa się jako telefon :) . Trzeba poszukiwać rozwiązań.