nie taniej tylko idealnie:)a mi korona z głowy niespadła jak poczekałem,ja rozumie ze ktos niema czasu ,inne pilniejsze zajęcia ma ,pozatym ja kontakt z belfrem miałem dobry telefoniczny:))
Printable View
Masz przecież Belfra z Gorlic:) Nauczyciela i mistrza. Zaledwie 40km od Nowego Sącza.
Jakość wykonania: podobno bardzo dobra.
Czas oczekiwania: 0,3 w skali Godota:)
(To jest moja prywatna skala. 1 Go = do usranej śmierci).
- - - Updated - - -
Szkodnik, czy Ty wiesz, ile błędów ort. walnąłeś w jednym zdaniu?:)
Prosiłem o namiary Belfra, ale mi nie podał. Nie wiedziałem, że jest telefon w personal info.
Zresztą, Twój dobry kontakt telefoniczny nie przyśpieszył wcale realizacji usługi.
Zawsze zamawiam u Belfra. Nigdy nie miałam żadnych problemów. Mam na uwodzę, że jest zajęty, jestem wyrozumiała i nie robię z tego powodu problemu. Trochę cierpliwości i każdy jest zadowolony.
Jeśli kolejny raz będę potrzebować czegoś, bez wahania zlecę Łukaszowi kolejną pracę bo wiem jak obszywa.
pozdrawiam
Skończcie tą kłótnie bo to robi sie śmieszne, dochodzicie się jak dzieci w piaskownicy.
Jeśli komuś pasuje czekać x czasu to niech czeka, a jeśli ktoś niema ochoty to zleci komuś innemu robotę, koniec i- kropka
pozdrawiam ,,MdCyty,, :cool: - kazik spodobało mi sie :rolleyes:
niedorajda bo problem o numer do belfra miałes:),CV Nie świadczy kim jest człowiek :)))??HE HE ZAKAWAŁEK WYSKOCZYSZ POJEDYNKIEM KTO MA DŁUŻSZEGO:))))))))))))))))),JAK NARAZIE POPISAŁES SIĘ PRETENSJAMI BEZ SENSU DO BELFRA "IM WIĘCEJ SZKÓŁ TO WIĘKSZY MUŁ :))",co jakis czas na forum taki zadziorny typek się trafi:))
Z tym CV to był mały żart:) Zwłaszcza wobec Ciebie.
Nie chciałbym przecież zrezygnować z anonimowości.
Lubię współzawodniczyć ze sobą. Z innymi już nie.
Wyłącz CL i wróć do szkoły, by nauczyć się języka polskiego:).
Jak już to zrobisz, wtedy możemy wrócić do rozmowy.
Bez urazy, Szkodnik:).
TE STULTUM APPELLO:))) Błysz dalej głupotą i cwaniactwem to nie jest lubiane na tym forum:))mógłby wrescie ktos cię zblokowac