SliwusBuu z kim rozmawiałeś z SjS?? pierwsze słyszę, ze mają się wycofać ze współpracy, która nie miała szansy nawet się rozpocząć..
Printable View
SliwusBuu z kim rozmawiałeś z SjS?? pierwsze słyszę, ze mają się wycofać ze współpracy, która nie miała szansy nawet się rozpocząć..
Napisałem... Wiem tylko, że planowali 20 sierpnia zorganizować II stopień szkolenia, a na dzień dzisiejszy oprócz szkolenia, które ma sie odbyć 6 i 10 (dla właścicieli Foresterów) sierpnia nie planują kolejnych. Nie odpisali mi jeszcze, czy mają zamiar współpracować po oficjalnym otwarciu toru.
Dwa tygodnie temu rozmawiałem z Irkiem w cztery oczy i generalnie bardzo mnie zdziwiłeś tą wypowiedzią, bo z tego co mi powiedział to mają bardzo poważne plany w kontekście współpracy z łódzkim torem..\
czas pokaże jak będzie, póki co czekamy na odbiór obiektu.
Może po prostu czekają z organizacją kolejnych szkoleń do czasu oficjalnego otwarcia, bo na razie przecież, żeby mieć prąd muszą włączać generator.
Przecież nie powiedziałem nigdzie, że na pewno kończą współpracę! :) Po prostu odwołali planowane szkolenie, które jeszcze nie było oficjalnie zapowiedziane.
Ja informację otrzymałem od Pani Małgorzaty.
looz - najważniejsze, że wiemy na czym stoimy:-) nic nie wiemy póki co.. :-)
czekamy zatem.
Na szczęście nie kończą współpracy, muszą na spokojnie zobaczyć jak to wszystko będzie funkcjonowało. :) Czyli w sumie nadal nic nowego nie wiemy.
Bardzo przepraszam za OffTop, ale masz zapchaną skrzynkę 3voQ, a ja potrzebuję zasięgnąć rady ;) Orientujesz się, albo ktokolwiek z Was, ile metrów taśmy termoizolacyjnej potrzeba by zawinąć kolektor w 3.0?
cześć, i wiadomo coś ;> ? :D
trawniki już są, jakby co to ja czyms tam przyjadę, bow końcu nie polecę w kupę piachu jak to było niedawno
Z pewniaków jest jeszcze 4 wrzesnia i Jastrząb, gdzie jak się 2 alfy uzbierają to i ja swoją przyjadę, a i tak pewnie będę Niemcem jakby co. Nie jest to strasznie daleko od Łodzi, tak więc ....
No i jest pierwsza (?) oficjalna impreza trackday'owa na torze Łódź (podaję dalej za racingforum.pl) 04.09.2016 (termin ten sam co Jastrząb)
https://www.facebook.com/events/1138780896189382/
Tego organizatora Prorallyschool i imprez Race-Day nie znam, ale z opisów wydają się być fajnie zorganizowane - i treningi i pomiary czasu, na Ułężu pisali o wulkanizacji itd.
Jakby ktoś się zapisał to dajcie relację!