panowie dajcie mi znać jak sie bedzie jakiś spocik kroił w waszej okolicy! z wrocka mam do was "żabi skok" wiec zawsze można te chwilke czasu wygospodarować znajomych z Oławy odwiedzić ;)
pozdrawiam :)
Printable View
panowie dajcie mi znać jak sie bedzie jakiś spocik kroił w waszej okolicy! z wrocka mam do was "żabi skok" wiec zawsze można te chwilke czasu wygospodarować znajomych z Oławy odwiedzić ;)
no wiec moze 18 lipca w takim razie??czasu na przygotowanie sporo ,ale ustalic juz teraz nie zaszkodzi.co myslicie??
ok.
Popieram i jestem zaaaaaaaaaa.
---------- Post dodany o godzinie 20:10 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:08 ----------
Popieram i jestem zaaaaaaaa.
---------- Post dodany o godzinie 20:12 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:10 ----------
termin popieram i jestem zaaaaaaaa.Norek pozdro.
Witam janusz58.
zobacze jak sie wyrobie z czasem i jak wsio bedzie OK to na bank sie zjawie ;)
Panowie! Głównie w kierunku do Norka- nie piszcie postów typu "ok" "fajnie" "czesc" - od tego jest shoutbox. Upomnienie słowne w myśl 5 pkt.reg.
widze Panowie ze w olawie jest sporo alf .w czwartek w okolicach rynku , razem z moja ok. godz 10.bylo 5.
Siemka ! Fajnie że coś ruszyło czekam na dalsze informacji i miejsce spotkania okolice znam dość dobrze więc zjawie się napewno !! Pozdrawiam