gonzo nikt tu nic nie psuje :) spokojnie :P
zostawiamy alfy idziemy na mecz :D
Printable View
gonzo nikt tu nic nie psuje :) spokojnie :P
zostawiamy alfy idziemy na mecz :D
Z listwami się nie bardzo pośpieszyłem, bo w każdej chwili mogę je ściągnąć:). Nie ma z tym najmniejszego problemu :). Nowe żarów święcą powiem...kapkę mnie rozczarowało, ale ujdzie....
Co do ilości, to taką kupiłem, ale można je dowolnie przycinać itp.
Natomiast wygląd...kwestia podejścia - znudzą się, przestaną podobać czy sam uznam, że są do d... to usunę :). Najlepiej samemu do tego dojść :).
I to i to :). Już się przejechałem na Allegro i jakoś wolę tego nie powtarzać... Nie twierdzę, że dojdzie coś innego, czy dojdzie uszkodzone, czy w ogole nie dojdzie - poprostu ja subiektywnie wolę unikać takich zakupów jeżeli mogę :).
Co do kuriera to zależy na kogo trafisz, ja zamawiałem kiedyś dla mamy ekspres (zestaw z filiżankami) na prezent i przyszedł nie do końca taki jak miał być - filiżanki były stłuczone. Na szczęście płatne było przy odbiorze, a kurier był naprawdę OK i wszystko się wyjaśniło...no może oprócz przedłużenia terminu dostawy:).
Według mnie raczej przesadna ostrożność... Nasuwa się pytanie. W jaki sposób te żarówki trafiają do dystrybutora ? ;)
Odpowiedź jest prosta - dokładnie taką samą jaką trafiają do użytkownika końcowego. Opakowanie zbiorcze, opakowanie jednostkowe. Pochodna uszkodzeń to połączenie raczej błędnego zabezpieczenia sprzedającego i nieraz niechlujnej spedycji firm kurierskich z i do sortowni. Uszkodzenia z winy kurierów to minimalny ułamek całości, choć ich wykluczyć się nie da. Ja osobiście wiele razy kupowałem żarówki i transportowałem zarówno kurierem jak i pocztą - straty równe zero :)
Narazie jest tylko "tak" zalozone. Jak pomyśle nad rozjasnieniem swiatel i zgram ich kolory to bedzie OK (tyle, ze narazie nie mam kasy...). Pewnie wtedy zmienie tez ich miejsce... Aha jakosc zdjecia moze nie super, ale pogoda tylko na takie pozwolila :).
http://img413.imageshack.us/img413/1...01489kopia.jpg
z tego co widze to tak pi razy drzwi musialbys kupic 6000k lub 8000k a za te zarowki pewnie zabiora Ci dowod ;( ja mam w samoch 4000k i jest znacznie inna barwa, u Ciebie lekko wpada w niebieski
A nie próbowałeś włożyć tych diod w atrapę pomiędzy użebrowania ?
W nawiązaniu do zdjęcia przyznam, że nie bardzo mi się to podoba - jest to oczywiście moja subiektywna opinia. Zastanów się nad innym rozmieszczeniu lub w ogóle sobie to odpuść. Uważam, że nasze "bolidy" w przeciwieństwie do "pancerwagonów" zaprojektowane zostały z takim szykiem, finezją i gracją, że nie trzeba ich upiększać.
Co do Policji nie wiem, czy mogą komuś dowód rejestracyjny zabrać za dodatkowe oświetlenie. Jeśli tak powinni zacząć od cieżarówek, które wyglądają niejednokrotnie jak wesołe miasteczka, lub reklama całodobowego sklepu monopolowego :)