-
Witam, chciałem zapytać czy byłby ktoś chętny na zegary INDIGLO do alfy 166. Wzór byłby zrobiony pod nas czyli musielibyśmy ustalić jeden konkretny wzór. Aby te tarcze powstały potrzebuje 20 osób chętnych na te tarcze, gdyż producent przy 20 osobach wykona je dla nas. Pozdrawiam
-
A jak cena , może bym się skusił :-))
-
To zależy od wzoru ale coś koło 150 zł max tylko że trzeba by było 20 osób aby dla nas to zrobili, tzn 19 ja jestem tą 20 osobą :) Efekt jest niesamowity jak dla mnie. A pod nasze w moim wypadku zielone podświetlenie w samochodzie można naprawdę super tarcze zrobić.
-
do 145 nie byla, placi sie 300zl i jest, nie trzeba bylo zbierac 20 osob,a kto wam to robi, ja mialem robione w krakowie chyba firma MOMAN
-
Indiglo do limuzyny? Ludzie! Dajcie spokój! Kupcie sobie lepiej hondę civic, albo innego golfa 3, ale nie róbcie krzywdy krążownikowi, jakim jest 166 !
-
no właśnie do tej firmy pisałem i tak mi gość odpisał, a co do tarcz jak komuś się nie podoba to już jego problem, każdy ma swoje zdanie i każdy robi po swojemu.
-
a co do tarcz jak komuś się nie podoba to już jego problem, każdy ma swoje zdanie i każdy robi po swojemu.[/QUOTE]
Właśnie , ja wymieniam wszystkie diody przełączników na czerwone.Mam dosyć zielonego 10 lat miałem je w Lanci.
To jeszcze tylko 18.
-
Powiedz mi czasem nie jest tak że przełączniki są już zrobione na zielonej foli ?? Pytam z ciekawości bo sam myślałem o tym, zielony strasznie nudny jak dla mnie w każdym samochodzie miałem praktycznie zielone, a czerwony chętnie i ja bym widział w swoim aucie.
-
Tylko diody są koloru zielonego, reszta jest pokryta białym plastikiem przy klimie jest tylko inny kolor . Kup diody typu SMD idealnie pasują pod przyciski do tego jeszcze lupa , lutownica z cienkim grotem i mnóstwo czasu i cierpliwości.Ja już kończę montaż, kupowałem tutaj : http://www.allegro.pl/item891442480_891442480.html .POWODZENIA !!!
-
Jak zrobisz zapodaj zdjęcia muszę to koniecznie zobaczyć :) Pozdro