Widocznie wieś wsi nierówna , bo u mnie sąsiady :D mają ;
Chrysler 300 C
Jaguar S-type
Mazda CX-7
Audi A5
Subaru Impreza
kilka sztuk Forestera
Printable View
rafter to chyba mieszkasz nie w typowej wsi ale w tzw. sypialni miasta.
Bo chłopa nie przekonasz ze 300C jest lepsze i tansze w utrzymaniu niz passat.
Chłopa ze wsi wyrzucisz, ale wsi z chłopa nigdy.
O to właśnie na wsi chodzi- praktyka. Auto ma byc do naprawienia w warunkach spartańskich za pomocą płaskiej 15ki i śrubokręta. A taki właśnie jest VW- TDI, bo te VR5ki 6ki i W to już tak prymitywnie zbudowanie nie są, a co za tym idzie koszt ich utrzymania idzie w górę.
A w mieście? Lanssss :D
ale pruszków to chyba miasto jest bo nie widziałem jeszcze wsi co liczy ponad 55 tyś mieszkańców. U mojego wujasa na wsi ostatnio furorę robią motory bo bmw ze szrotu z niemiec każdy już ma a na coś trzeba panny wyrywać. Co lepsi bujają się A4, A6 ewentualnie S klasa z początku lat 90. Na Alfę patrzyli jak na zjawisko
witam!!!czytam wasze wypowiedzi i dochodzę do jednego wniosku...
znowu dyskusja schodzi do niskiej jakość krytyki aut innych marek,żenada.
a przecież włoskie auta mają klasę,styl i są niepowtarzalne.niestety co o niektórych użytkownikach nie mogę tego powiedzieć.
bo jakoś nie chce mi się wierzyć że każdy z tu obecnych od zawsze jeździ i będzie jeździł ALFA ROMEO.
prawda że ciężko jest przyznać że kiedyś się jeździło vw,bmw,oplem,itd...
koledzy,życzę wam więcej samokrytyki i mniej hipokryzji!!!
pozdrawiam!!!
różnie to bywa - jak nie było mnie stać na AR to patrzyłem na nie z zachwytem
jak akurat jeżdżę czymś innym - nadal AR w sercu ...i czekam na udane 169 z V8 :)
Ja sie nie wstydze:D co mi tam:D u Mnie to było only BMW - a to moj pierwszy własny samochód:D :
fotki robione z 5 lat temu (sesja przedsprzedażowa - w dniu sprzedaży (na foto) miało 17 lat!! :)
- lakier orygina;ny 17letni BMW:) do dziś został sentyment do tego autka...
http://img222.imageshack.us/img222/1975/img0062m.th.jpg
http://img2.imageshack.us/img2/9185/img0048z.th.jpg
ooo widzę że M Power hehe
pomijając ten szczegół - wygląda bardzo dobrze :)