Ja tylo mysle o V6 3 litry lub 1.8 Turbo choć wiem że T.Sy są też dobre
Printable View
Ja tylo mysle o V6 3 litry lub 1.8 Turbo choć wiem że T.Sy są też dobre
jeśli cię interesują fotki to mam całą podłogę od swojej, kawałek po kawałku, auto było na podnośniku, inaczej podeślij mi adres poczty 4 czerwca będę w domu na chwilę to wyślę ci wszystkie fotki jakie mam, nie mówię o tapetach :) może się przydadzą, przy okazji powypalam te manuale i jakoś ci je podeślę bo na pocztę to trochę za dużo.
a czemu odrzucasz np v6 2.5?
no okej, to jest argument, to polecam 3.0 :D u mnei beda pozostale 2 szt z kolekcji ciekawych tj spark i mam nadzieje ta turbawka:) ( i bedzie mozna sie wymieniac:P) tj spark i mam nadzieje ta turbawka:) a i jeszcze takie szare 1.8 ie, ale to dla brata na 18ke prezent robie...
a w temacie turbawki - fakt gwintowana zawiecha bedzie mur beton myslalem tez o szperze plytkowej....50%...no i odrebna historia to zawiecha i hample ...masa pracy ale 3 lata szmat czasu:D
Była na zlocie 75 T.S i to tez zapiepszało że hoho
wiem wiem, czarna mariusza z poznania, Majk'a się znaczy:) znam:D b fajnei uttrzymana furka, acz moja teraz po lakierkach częsciowych lepiej wygląda zdecydowanie, tylk omechanika do zwlaczenia, ale to juz kwestia tylko czasu
ona to jakaś grafitowa czy jakaś taka dziwna
ruszając temat alf, pamięta może ktoś taką szarą ts z wrocka? sprzedana czy dalej w tym samym garażu. Z tego co pamiętam była jakoś rok temu i gość chciał za nią 10 koła widzę że zszedł o połowę
za 10 koła to ja takiej nie widziałem