Dopinamy w tej chwili wszystko na ostatni guzik, więc myślę, że w przyszłym tygodniu powinny ruszyć zapisy. Tak jak w zeszłym roku, będzie zrobiona strona zlotowa. Jeszcze troszkę cierpliwości :)
Printable View
Dopinamy w tej chwili wszystko na ostatni guzik, więc myślę, że w przyszłym tygodniu powinny ruszyć zapisy. Tak jak w zeszłym roku, będzie zrobiona strona zlotowa. Jeszcze troszkę cierpliwości :)
Ja postaram się być. Bywam na zlotach motocyklowych. Jest fajna konkurencja :) stawia się dwie beczki puste po piwie na nich dwie osoby , pomiędzy nimi kilku metrowa lina i kto kogo przeciągnie :) Liczy się technika sama siła nie wystarczy trzeba tylko uważać żeby lina się nie skończyła w ręku. Wygrany dostaje piwko, zostaje na beczce i walczy z następną osobą. Naprawdę dobra zabawa i kupa śmiechu :)
TMiN przydała by się na zlocie profesjonalna diagnostyka komputerowa :D
Wodzu33. Zapewniam Cie ze nie bedzie na takie zabawy jak piszesz ani czasu ani sił :)
Rudix. My to jeszcze poza obecnoscią liczymy na to samo co w zeszlym roku :D
Rudix, bo trzeba będzie rozruszać towarzystwo :D A kto lepiej to zrobi, jak nie Ty?? :D
A kiedy będzie wiadomo, jakie są koszty uczestnictwa w zlocie? Wiem ze jeszcze atrakcje nie są do końca ustalone, ale spróbujmy może określić ceny tak w przybliżeniu żeby potem nie było masowych rezygnacji...
Ze względu na to, że negocjacje jeszcze trwają, koszt zlotu będzie podany wraz z uruchomieniem strony www. Wiem, że się niecierpliwicie, ale wykażcie jeszcze odrobine cierpliwości. Jeśli wypali wszystko to, co mamy w planach (a staramy się by tak było), to będzie moc zabawy i emocji :D
Ja oczywiscie podpinam sie pod wszelka pomoc... oczywiscie w zakresie transportu... no chyba ze wiecie jak mozna mnie jeszcze wykorzystac... pozdrawiam... moja kom. maja juz chyba wszyscy wiec jakby co to dzwoncie...