cuś pięknego, wigry 3 na komunie dali, "ale to było dobre"
ta twoja meganka ładna była, od "Tricka" sie mnie spodobała, tylko wtedy mito sie mi spodobało bardziej,
Printable View
Wigry 3 szukałem na aledrogo całą zimę..i kupiłem po 50 pln :) i uratowało mi to tyłek bo w 2014 nawet w Chorwacji padało.Rok później już założyłem sobie hak chowany z bagażnikiem rowerowym. Meganka poszła bo chciałem mieć 4 drzwi..auto jak auto..ale motor fajny :).Pitero..ja wiem że są trzecie drzwi..ale firma tak to nazwała... Megane 3 Coupe..:).Dosyć juz na temat meganki .. bo już nowych z tym silnikiem nie robią.Jak można wsadzić do agresywnie wyglądającego auta motorki 1,2 ..zgroza
Załącznik 218805
Jjokocha C4 Cactus będzie dla Ciebie najodpowiedniejszy. Ma szerokie miekkie siedzenie. A z tego co pamiętam to dla Ciebie priorytet. el Cadilac :)
spokojnie, nie nakręcaj się tak -niczego Ci nie odbieram i nic takiego nie pisałem , czytaj ze zrozumieniem
widzę że nie rozgraniczasz walorów estetycznych od użytkowych a klamka do takich należy bo w przeciwieństwie do jakiegoś plastiku boczka jest to element istotny bez którego nie da się wysiąśc z auta i to akurat mogli by a nawet powinni poprawić.Cytat:
I nie udowadniaj mi że jak fabryka tego nie zmieniła to jest ok bo jest to śmieszne tłumaczenia- po prostu to kolejny koszt. Łamiące się klamki wewnętrzne to też uważasz że normalne i jak fabryka tego dziadostwa nie poprawiła to jest oki i to tylko wymysł posiadaczy którym klamki zostają przez przypadek w ręce?
a ktoś twierdził że jest?? Nie przypominam sobie by ktoś coś takiego na forum kiedykolwiek napisałCytat:
Owszem mój egzemplarz jest kompletnie bezawaryjny i żeby tak było nadal ale to nie znaczy że mam chwalić pod niebiosa bo to nie jest ideał.
nie wiem co Ty robiłeś na tym fotelu ;) , u mnie po 70kkm trzyma się jak nowy- nic sie z nim nie dzieje a tapicerkę mam najzwyklejszą jaka byłaCytat:
U mnie jak dotąd tylko właśnie wpadki jakościowe się zdarzały - przetarty mieszek zmiany biegów z ..ceraty, puściła nić na szwie kierownicy - krzywy schowek górny na desce ( krzywy jest kolejny ale się zamyka), odpadłą farba z logo na klapie tył, fotel kierowcy po 30 tykm wyglądał jakby miał ze 300 tkm
dlatego ja właśnie lubię julkę taką jaka jest z wszystkimi jej wadami i zaletami chociaż oczywiście zdaję sobie sprawę z tego że są rzeczy które nie każdemu muszą się podobać.Na szczęście należę akurat do tej grupy osób które wsiadając do julki nie burczą pod nosem:" o k...a ale ch....e plastiki... " lecz skupiam się na jej zaletach czerpiąc radość z jazdy :)Cytat:
Jakość montażu niestety włoskiej motoryzacji nadal pozostawia wiele do życzenia- poszukaj w wątku Giulii jak była zmontowana -wrzuciłem foty na forum - mietek w stodole składa lepiej. O mało mnie nie zlinczowali - Najlepsze było że powinienem to zgłosić ASO a nie wrzucać na forum - mało ze śmiechu nie padłem.
I u mnie też ( auto salonowe bezwypadkowe) - lampy przednie odstają drzwi na dole jedne wystają inne nie, jedne się lepiej zamykają inne nie i nie pomaga regulacja, masy uszczelniające od wewnętrznej strony drzwi chyba po pijanemu nakładali- ot taki urok - już to parę razy poprawiali ale dałem sobie spokój bo jeszcze coś ASO popsuje. I uprzedzam - widziałem inne nowe w salonie - jest dokładnie to samo
Jak chce coś być premium to niech ma taką jakość jaką ma premium a nie gdzie spojrzeć to coś ostaje coś jest krzywo coś tandetne etc.
Przepraszam ale to spostrzeżenia po posiadaniu wielu rożnych marek aut - każdej coś można zarzucić i każda ma wtopy ale nie lubię czarowania rzeczywistości że coś jest ok jak nie jest.