Liczę się z tym, jak również z tym ,że 159 w JTS poniżej 20.000 rownież może być autem, w którym trzeba będzie nieco pogrzebać ;)
Printable View
I ten kaseciak w 166 postarza megaaaaaaaaaa to auto... Przedlift z tym wyglada zabytkowo, a w polifcie kaseciak to jest wogole masakra jakas... Mogli to zaslepic jakos, przeprojektowac obudowe ICS zeby nie straszył ludzi:sarcastic:
Czasami jak kogos wioze to na temat auta ochy i achy ze fajne ze sportowo w srodku, ale jak zobaczy kaseciaka to wywala oczy...
Na prawdę w całym wnętrzu przeszkadza Wam ten otwór na kasety? Że to niby tak zmienia wnętrze? Przesadzacie trochę :) to tylko niewielkie wycięcie :) odpal wtedy gościom zmieniarkę (albo emulator mp3 z duchem czasu) i będzie po temacie. W końcu to auto to nie najnowszy wypust :) w tamtych czasach wszystkie to mały. W210, E39, 607 a i pewnie opel czy volvo. A też były z kaseciakami produkowane do podobnego wieku.
Ogłośmy konkurs na najlepsze zagospodarowanie tego miejsca w ICS :D
Jako pierwszy zgłaszam mały wyświetlacz (w kolorze zielonym, a jakże) z kilkoma parametrami np. temp. wewnątrz auta, temp. oleju, ciśnienie oleju. Wskazania przełączane przyciskiem ;)
Dokładnie, też fajne. Można tam wrzucić gniazdo USB/czytnik kart. Założę się że jakby audiostradę wybebeszyć z opakowania to się tam zmieści :D i mam zamiar tak zrobić :D
Dokladnie!! jakies USB czy nawet wtyczka AUX by tam ladnie sie komponowała. Klapke mozna by na stale przykleic do obudowy i w niej umiescic te wejscia. Czarna jest to by to ladnie sie komponowalo:beer:
A ja sobie chyba uchwyt na fona tam zmontuję :)
Ja tam robię w oparciu o kasetę półeczkę na animkowy element w mojej Alfie czyli dwa nendoroidy :)
Wywalić i wywalić. Przecież to idealne miejsce, które przeżywa drugą młodość: