Napisał
epsonix
gadalem z nim jakos w lutym, i tylko powiedzial ze to ostatni gruby brakujacy element w cenniku i powinien pojawic sie wkrotce.
ja mniej wiecej robilem konfiguracje (szacunki q4 za 10tys liczylem) tego co jako minimum chcialbym z veloce do wersji super 200km q4 + dodatkowe wyposazenie(metalik, pakiet sport 35w,pakiet komfort,asystent kierowcy plus,opony rf,felgi 19,lust zew skladane,7" wysw,czerwone zaciski,lopatki,szuby przyciemnione,alarm) i przy super wyszlo mi ok 201.5tys a veloce z tym co i tak bym dolozyl z listy powyzej 215.5. w konfiguracji super brakowałoby zdezakow z veloce, powiekszanych tarcz hamulcowych, siedzen sportowych skorzanych podgrzewanych i el. regulowanych,podgrz kierownicy,podwojnego wydechu i 80 koni.
konkluzja dla mnie jest taka zeny brac od razu veloce, bo roznica w cenie nie jest az tak duza a w wyposazeniu juz tak. no chyba ze rabaty na doposazona super a veloce beda faworyzowaly super i roznica w cenie się powiekszy, w co raczej wątpię. myślę też ze veloce bedzie latwiej sprzedac (tak jak wielu w 159 uzywce szuka tylko ti)