hmmm, chyba się tym zajmę. chyba muszę na to looknąć. problem w tym że nawet jeśli to działa dziś, pojedziesz do ASO na przegląd, pójdzie jakiś update i może zniknąć funkcja
hmmm, chyba się tym zajmę. chyba muszę na to looknąć. problem w tym że nawet jeśli to działa dziś, pojedziesz do ASO na przegląd, pójdzie jakiś update i może zniknąć funkcja
znalazlem film na facebooku gdzie pokazuje przelacznik DNA R w dieslu...
i wyglada na to ze to działa !
https://www.facebook.com/darioz90/vi...8729119606032/
Aa, grupa zamknięta. Spróbuję jakoś pobrać ten film
Wysłane z mojego HMA-L29 przy użyciu Tapatalka
- - - Updated - - -
Załącznik 255370Załącznik 255371
- - - Updated - - -
Załącznik 255372
czyli auto dziala jak w Dynamic-u, ale wylacza ESC do nastepnego uruchomienia silnika? na allegro/ebay-u nie widze obecnie, ale w ePerze jest cena EUR88, wiec jak ktos chce to drogo nie ma. tylko uwazajcie przy wyjmowaniu panelu (szczegolnie alu bo jest ostry) - u mnie w ASO przerysowali z prawej strony plastik przy wymianie pokretla od infotainmentu (bo wyjmuje sie ten panel). najpierw zdejmuje sie tylne nawiewy z tego co wiem po tym ze ich zapomnieli zalozyc po wymianie i jeszcze raz sie fatygowalem do ASO:)
chyba reprog.org, tyle ze bez logowania na FB nic tam nie udostepniaja informacji na FB. chyba trzeba jakis fejkowy profil FB sobie zalozyc, bo co chwile czlowiek nie moze gdzies wejsc.
ciekawe czy faktycznie cos zmieniaja w ktoryms kompie, czy to po prostu dziala po podmianie przelacznika.
Tego to ci nie powiedzą raczej [emoji6]
moze ktos kto we Wloszech to u nich zakladal i np byl przy tym, pusci na clubalfa.it info czy tylko zmieniali pokretlo, czy musieli cos przeprogramowywac. Ty sledzisz to forum, ktos cos o tym pisal? moze by podpytac?
mozna by ich zapytac bezposrednio w reprog.org, pomarudzic ze auto na gwarancji, czy beda przeprogramowywali cos w kompach, bo boisz sie ze ASO wykryje (wiadomo ze nie wykryje) zmiane albo ze jakis update nadpisze zmiany. dobrze by bylo gdyby to pytanie zadal jakis Wloch, pisanie z Polski moga uznac za probe wyciagniecia info, i nie odpowiedza (bo kto by do nich przyjezdzal tak daleko?).
Ma ktos dobrego znajomego Wlocha ktory moglby na FB zapytac?
No właśnie cisza jest o tym. Ktoś wspomniał tylko ze ten Ecu to robi i na tym się skończyło. Nikt nie drazy tematu...