w trójmieście jest dwóch dealerów, jakoś nie zauważyłem, by którykolwiek serwis miał lepszą opinię:D
Printable View
tel lub mail do FCA - nie do FAP do Bielska i po temacie będzie!!
jak coś pisz priv
21 dzień „posiadania” AR Giulietta Veloce - z czego 11 dni auto znajduje się w serwisie...
Tak, dzięki uprzejmości jednego z Was otrzymałem bezpośredni namiar do FCA. Wysyłam maila jak tylko dojadę do pracy.
To nie tak, że nie chce walczyć o Julkę i mam focha ... ale to auto ma zarabiać na siebie, miało cieszyć mnie jazdą - a do tej pory więcej czasu spędzam w autach zastępczych takich jak Tipo z 110 km czy Giuliettą z 150 km. Gdybym chciał jeździć autami o takiej mocy to takie bym kupił.
Ma ktoś dobry namiar do TVN Turbo :)?
- - - Updated - - -
Wybacz - ale nie lubię takiego pitolenia.
Jeśli nie miałbym wybrać jednego z Trójmiejskich dystrybutorów to następnego najbliżej mam w Bydgoszczy - około 180 km od miejsca gdzie mieszkam.
Oba serwisy z Trójmiasta są autoryzowanymi dystrybutorami marki z autoryzowanym serwisem. Wybrałem ten który cieszył się lepszą opinia wśród znajomych którzy korzystają z usług w obu miejscach.
Więc może tego typu komentarze sobie darujmy bo ja już nie mam cierpliwości do słuchania pierdół.
Czy jest może wśród nas ktoś kto mógłby mi maila przetłumaczyć na język włoski - osoba do której mam dojście w naszym języku przebywa na urlopie.
Mam adres mail do Włocha - ale boję się, że po naszemu nie zrozumie :)
A google translator co mowi?
Wydymione samsungiem.
maila dostałeś do polaka - kobity czy faceta w FCA?
Maila dostałem do Pani Katarzyny Palac oraz Sergio Marchionne.
Niestety zwrotka od Kaśki - że jest poza biurem - dlatego chcę napisać po włosku do Sergio.
- - - Updated - - -
Ma to wyglądać profesjonalnie - z odpowiednią gramatyką - dlatego ten pomysł od razu odrzuciłem.
Jak długi i jak bardzo skomplikowany masz ten list? Bardzo techniczne słownictwo?