Edit
Printable View
Edit
Panowie, ja byłem "prawie" umówiony w ADF we Wr. ale po tym jak mnie potraktowano - pisałem o tym - i po tym co widze u Was TO SOBIE ODPUSZCZAM ten cały Recall. Obawiam się, że "szpece" z ASO uczą się na naszych autkach i więcej popsują niż naprawią. To jakaś partyzantka a nie przemyślana akcja. Każdy ma coś innego nadziabane. Wydaje sie logicznym, że ASO dostaje konkretne wytyczne i proces naprawczy, taki sam dla wszystkich autek. A tu jeden ma silikon, inny jakieś uszczelki, inny worek. Co to kuźwa jest. Autko mam przeszło rok, deszcz, śnieg, mycie solidnie wodą co tydzień i NIC sie nie dzieje. Nie dam tym paprokom auta do nauki.
No ja dlatego planuje w Dlugolece jak jeden z kolegow. Mialem nadzieje ze wrzuci zdjecia i tam to lepiek wyglada. No wiesz jednak chce zrobic. Widziales jakie sa skutki w innym watku opisane. Auto zaczelo samo hamować
. I nie dalo sie jechac.. wiec chyba lepiej uszczelnić..
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Chwilowo poczekam na opisy innych i tego jak i gdzie zrobili. Druga sprawa, ze nie dostałem tak naprawde zadnego info o tej akcji, a telefonicznie nie idzie sie z nimi (ADF) dogadać, czy moje autko łapie sie na akcje, czy nie.
Albo mam "dobre" auto - w co wątpię - albo olewka ADF. O akcji lusterkowej też nie powiadomili, bo podobno nie mogli znaleź nowego własciciela - auto kupiłem jako testowe - jeździło na ich blachach. Ogólnie kpina i zarty
Ja mialem kupic auto w ADF ale nie moglem sie doczekac oferty na maila. Napisalem do Warszawy bo akurat mieli takie jak chcialem z wyprzedaży rocznika i wszystko w ciagu 3 dni zalatwilismy:) w adf nawet pokazanie samochodu ktory stal na magazynie to tydzien;) no wiec nie mieli klienta.. Luk66 to Ty masz ta stramboli grey z jasnym drewnem first edition co mieli jako demo?
Nie, moje jest czarne FE. Ja brałem u P. Tomka wcześniej Julke Sprint i dogadywałem sie ok.
Ja jak tam bylem to szare FE było, druga polowa lutego. No nic na ten moment dobrej opinii o serwisie adf nie slyszalem.. w salonie hmm troche ospale podejscie do klienta.. no ale coz Alfa sprzedaje sie sama nie trzeba sie starac;) zwlaszcza auto za ok 200k.. serwis opla bije ich na glowe :)
Moja wizyta była w lipcu 2017, a zakup we wrzesniu 2017. To o którym mówisz pojawiło sie później, albo jak coś mi sie wydaje było w posiadaniu szefa ADF.