Witam wszystkich po urlopie:)
Widze ze tu ostro:)
Plany są na wypadek "WU" czyli jest dobrze!! :)
Prezent ślubny wisi na głównej ścianie w domu - dzięki jeszcze raz ALFAHOLICY!!! :)
Penny ulotki sie rozdaja Magda kazdej Alfie wręcza:)
Printable View
Witam wszystkich po urlopie:)
Widze ze tu ostro:)
Plany są na wypadek "WU" czyli jest dobrze!! :)
Prezent ślubny wisi na głównej ścianie w domu - dzięki jeszcze raz ALFAHOLICY!!! :)
Penny ulotki sie rozdaja Magda kazdej Alfie wręcza:)
oki ludziska sie zbieraja tak wiec i ja 99% bede z swoja zonka i bella oraz para znajomych ktorzy chca nacieszyc oczy:eek: tyloma Alfami naraz i to najlepszymi ma sie rozumiec:D
do zobaczyska
a Ja, Ja :)
No widocznie źle się dogadaliście, bo auto już kupiłem i teraz się dopiero szkole na temat mojej Belli:)
Coś czuje że na zlocie będe najmłodszy ale nie przeszkadza mi to i już się doczekać nie mogę ;)
Będe mógł liczyć na mini test mojego auta i sprawdzenie jak coś koledzy i koleżanki? :)
Pozdrawiam
heheh Adam urlop Ci sie przyda :) bo faktycznie mówiłam że Izane kupił autko :) wpadniemy w sobotę to se pogadamy :) <jupi>
I zaś jak na złość ma lać deszcz :/ faken szit! Ale jest ta miescówka z zadaszeniem niedaleko Kopca tak że choćby ch... to zrobimy tego grilla :) Weźcie sobie standardowe wyposażenie grillowicza :) Czyli kiełbaski , steki , pieczywo itd.
Zostawiam mój nr.kom - 504812469 gdyby ktoś z Was dojechał później to dzwońcie to Was pokieruję gdyby pogoda przepędziła nas pod dach :)
bocian mnie namówił i wpadnę też chyba - jestem nowy i dopiero kupiłem niedawno Alfę ale coś w niej nie gra i też chcę trochę popytać. Niestety nie zabawie tam długo bo muszę jeszcze coś załatwić.
Oki , więc do zobaczyska . Man nadzieje ze Robak przywiezie "ogórki" .