A wiadomo co dalej? Marek, wpłaciłeś zaliczkę do ośrodka? Da się ją odzyskać?
Printable View
A wiadomo co dalej? Marek, wpłaciłeś zaliczkę do ośrodka? Da się ją odzyskać?
Tak, zaliczka już w lutym była wpłacona :)
Ośrodek mi odpisał że możemy sobie zmienić na dowolny termin. Nie ma z tym problemu. Ale odzyskanie zaliczki to problematyczny temat. Nie drążyłem jeszcze tego fachowo ale wg stanowiska ośrodka zastrzegają sobie prawo zwrotu zaliczki w ciągu 6 miesięcy od daty planowanego przyjazdu. Ja wiem, że was wszystkich nie mogę przetrzymywać i ja wam nie mogę odmówić zwrotu ale byłoby miło jakby wszyscy się nie wycofali i żebym wszystkiego nie musiał ręczyć swoim portfelem :)
Jestem za opcją "przekładamy", za jakiś miesiąc może dwa powinno już byc wiadomo na jaki termin można celować :)
Też tak uważam. Nawet jakby to miał być jakiś dalszy termin.
Ja też ... [emoji106]
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ja też jestem za innym terminem
Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka
Zlot się odbędzie na pewno :D tylko właśnie na chwilę obecną jest to trudne do ocenienia kiedy. Dlatego też nie mogę wbrew waszej woli trzymać zaliczek. Jeżeli ktoś chce się definitywnie wypisać i odebrać pieniądze to proszę się zgłaszać na PW.
Późniejszy termin ok., Byleby nie w rejonie 27.09 bo mi na ten termin komunię młodego przenieśli.
Wysłane z mojego moto g(6) przy użyciu Tapatalka
Też jestem za przesunięciem terminu Poza tym mam drobną propozycję Jeśli możemy to przesuńmy termin na sierpień żeby nie było w środku wakacji bo i tak mi się wydaje że to będzie za szybko. Albo jeszcze lepiej, skoro już będziemy w górach (jakby nie było) to może zrobimy pierwszy w historii zlot zimowy?? :D
Zobaczymy panowie.... na chwilę obecną nie wiadomo kiedy zrobi się bezpiecznie. Obserwujmy. Może za dwa miesiące będzie można więcej powiedzieć.