Napisał
maalta1975
Daarek
Nie dopuszczam usterek w zadnych autach, chodzi mi tylko o to ze tamte marki maja juz ta marke wyrobiona i jak spytasz 100 przypadkowych osob o niezawodnosc auta stawiajac w szeregu 3 niemieckie i Alfe to na ktorym miejscu bedzie Alfa, chyba dobrze znamy odpowiedz. I z takiego wlasnie powodu takien firmie powinno zalezec bardziej.
To jest wlasnie budowa marki, inni po prostu juz nie musza, wchodzisz na rynek, chcesz piac sie w gore, samym produktem tego nie zrobisz, musi byc ta otoczka, dealer, serwis itd
Alfa wg mnie ma szanse (bo auta sa piekne), plus teraz dochodzi Kubica w Alfie (to sie przeklada na zainteresowanie marka itd) i wg mnie takie sprawy jak mija powinni zalatwic od reki, takie mam zdanie.
Taki przyklad z marki nie samochodowej ktora w ostatnim roku mocno weszla na polski rynek - odkurzacze Dyson, kupilem za prawie 3 kola i z mojej winy spadl i pekla plastikowa obudowa, moja 100% wina, zadzwonilem do serwsiu chcac kupic ta czesc, co zrobil Dyson ....... wyslal mi nowy odkurzacz, tak sie buduje marke, kilku moich znajojych juz tez go ma.
Nie pisze oczywsicie ze chce nowe auto :)